Injectii, riduri in Constanţa

02-11-2012
Corinass
Nu este medic/terapeut
Corinass
Buna seara tuturor!

As dori sa-i fac mamei mele un cadou de Crăciun ce consta într-un tratament injectabil (cel mai bun) pentru umplerea ridurilor. Sincer va spun ca nu m-am interesat de toate metodele aplicate si de aceea va rog sa-mi spuneti tot ceea ce ar trebui sa ştiu despre acestea. Deasemenea as vrea sa ştiu cabinete specializate pe care mi le recomandati in Constanţa.

Va multumesc!
O seara plăcută tuturor!
2 comentarii
0
29-12-2013, ora 23:19
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
As vrea sa transmit un mesaj tuturor doamnelor si domnisoarelor care se confrunta cu aceasta problema extrem de importanta a ridurilor si care cauta solutii pentru aceasta. O metoda foarte buna si cu rezultate remarcabile este mezoterapia cu produse homeopate.Aceasta tehnica se combina cu autohemoterapia. Produsele homeopate folosite in tratarea ridurilor au un efect regenerativ foarte bun, nu au contraindicatii si nu au efecte secundare. Doamnele si domnisoarele care doresc sa afle mai multe informatii despre aceasta metoda pot consulta materialele de specialitate.
Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
0
24-07-2018, ora 18:24
Dr. Dana Bratu
Dermatovenerologie, Bucuresti
Dr. Dana Bratu
Pentru tratamentul ridurilor de expresie din jumatatea superioara a fetei (frunte, zona ochilor sau zona dintre sprancene) recomand injectarea cu toxina botulinica (botox). Aceasta netezeste ridurile si ofera chipului un aspect mai tanar.

Pentru jumatatea medie si inferioara a fetei injectiile cu acid hialuronic refac volumul piedut din zona obrajilor sau a santurilor nazogeniene (formate intre nas si buze).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pielea inteligentă care reduce ridurile și cearcănele
  • Tratamentul ridurilor cu metoda HIFU (ultrasunete focalizate de intensitate înaltă) - rezultatele studiilor
  • Măsuri de combatere a ridurilor
  • Relația dintre microbiomul pielii și îmbătrânirea pielii
  •