insarcinata 4 saptamani-sfaturi

08-03-2018
Daniela1402
Nu este medic/terapeut
Daniela1402
Buna ziua, am avut ultima menstra pe 28 ianuarie iar in 5 martie, vazand ca a intarziat apropape 1saptamana..am facut 2 teste.amandoua pozitive in nici 1 minut aratau deja 2 linii :) a 2a zi..am mai luat un test de alta firma, ca sa fiu sigura, fiind 1a data cand am facut un test d sarcina.
Din calculele mele am aprox 4 sapt. de sarcina.
Vreau sa stiu ce trebuie sa fac de acum. sunt in strainatate si am auzit ca aici abia dupa 3..4 luni te iau in seama doctorii. Abia atunci iti fac ecografie.
Eu maine sun sa ii intreb ce anume trebuie sa fac de acum. Ideea e ca am auzit ca ar trebui sa iau f multe vitamine si acid folic cat mai repede!
Daca doctorii de aici nu ma iau in seama pana prin luna a 4a..eu neluand niciun tratament cu suplimente..este ok?
eu am avut carenta f mare de fier acum 3 ani. s a reglat la ultima analiza de acum 2 ani. sunt mai anemica de fel..nu pot sta ff mult in picioare fara sa am batai rapide ale inimii si slabiciune destul de mare.de ex la lucru 12 ore mi se par eterne.
sunt fosrte stresata de fel si ingrijorata.ma consum la orice problema..
Nu stiu cata incredere pot sa am in doctorii de aici.
ca simptome am acele dureri ca de menstra variind de l zi la zi.mult mai usoare decat la menstra si am sanii foarte sensibili.
Nu am avut sangerare de nici un fel. am citit despre nidatie.
De asemenea am luat antibebe aprox 3 ani.cam dezorganizat..luam 4 luni 2 nu. inca 6 luni luam..una pauza.iar in ultima perioada am luat 2 luni- una pauza-am mai luat o luna si apoi a urmat luna in care nu am luat si am ramas insarcinata...daca are vreo importanta sau efect asupra bebelui acest stil dezorganizat de a lua antibebe nu stiu..sper sa nu am probleme cu hormonii si sa aibe de suferit bebe.
inca ceva..am niste mancarimi usoare jos. ca inainte cand faceam candida dl antibiotice. dar sunt usoare. si la urinare am usturimi. de cateva zile.si alea sunt usoare.nu ca la o infectie puternica. de fel fac cam repede infectii urinare si vaginale la fel..cand imi scade sist imunitar putin..o raceala un necaz..plang si imediat ba fac infectie usoara..ba o o raceala zdravana..
astept sfaturi si va multumesc.dinsuflet!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul