insarcinata 7 saptamani

24-03-2018
Daniela1402
Nu este medic/terapeut
Daniela1402
Buna ziua, va scriu pt ca am probleme de cand sunt insarcinata. am 7 saptamani si 5 zile. am fost la medic dar nu mi a facut eco, doar mi au notat istoricul medical al parintilor si mi s a dat sa iau vit c, d si acid folic.
Abia in saptamana a 16a vor sa imi faca eco, asa se procedeaza aici. nu sunt in tara.
Am greturi zilnice uneori mai usoare uneori groaznice. dar destul de rar am arsuri la stomac foarte puternice, care duc si la dureri cand mananc.
Am de cativa ani aceste arsuri, dar asa intense..niciodata. pur si simplu ma opresc din orice fac pt ca imi taie respiratia si imi da o slabiciune de nu mai pot sta in picioare.
Nu pot manca decat lichid, lapte, unt cu paine, salata de rosii, supa de rosii, si..cam atat..o data la 2 zile reusesc sa mananc carne..si atunci mananc putina. Asta din cauza greturilor.
Sunt foarte ingrijorata pt ca am slabit in ultimlele 2 saptamani. Nu pot avea o zi normala..sa gatesc, sa mergbla lucru.. sa fac si altceva decat sa stau in pat. DE asemenea am un somn continuu care ma dispera de a dreptul. 3..4 ore rezist treaza, insa apoi...sunt ca o leguma daca nu dorm.
Am vorbit cu medicul despre arsuri si durerile de stomac si a spus ca nu se poate face nimic. nu pot lua nimic. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi, trebuie sa mananc..macar atata.nu ma mai gandesc la mancatul sanatos..mananc ce pot..ca altfel pierd "ocazia'.
Am incercat sa iau gaviscon masticabile..rennie..dar nu au nici un efect.
Ajuta ti ma va rog cu un sfat, nu se poate sa continui asa.
Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul