insertie adductor

27-03-2014
floreaionelm
Nu este medic/terapeut
floreaionelm
in urmă cu un an mergând des la fotbal am simţit o jenă în yona adductorilor, în prtea de sus a coapei stângi. Am ignorant jena respectivă şi am mai mers de două ori la fotbal, iar a doua oară a început să mă doară în zona rrespectivă astfel încât nu mai puteam da cu latul în minge.
Am fost la ortoped, mi-am făcut ecografie de părţi moi, mi-am făcut RMN şi nu s-a văzut nimic. Cei de la RMN mi-au recomandat o ecografie în dinamică sau CT.
În februarie anul acesta, la un an de când nu mai pot să merg la fotbal, am fost şi la un doctor renumit de medicină sportive (care m-a tratat foarte bine) şi facându-mi ecografie în dinamică a yis că am 'osteetită pubiană,. Edem osos pubian 18mm2. Tendinopatie adductor stâng cu edem în inserţie 54mm2, şi scurtare adductor stâng prin înclinare bazin'.
Domnul doctor mi-a precris un tratament medicamentos de 2 luni (Artilane şi Oscal). Pe lţngă acest tratament mi-a dat şi un program de recuperare care cuprinde 22 de exerciţii care trebuie să le fac de 3 ori pe zi. Iau respăectivele medicamente şi fac exerciţiile respective de cca o lună, şi simt o oarecare îmbunătăţire, dar la o mişcare mai forţată care antrenează zona respective se simte durere

Întrebarea mea este: ân cazul edemului osos nu trebuie repaus total câteva luni de zile_?
Sau nu trebuie un altfel de tratament_

Vă rog dacă se poate un sfat, deoarece am ajuns să fiu disperat că stau de un an şi nu pot să mă vindec să fac din nou mişcare.

Precizez că pe parcursul acestui an (până am fost la acest domn doctor de medicină sportive) am făcut tot felul de recuperări: - fiziokinetoterapie (laseroterapie, electroacupunctură, infiltratii cu substanţe homeopaste, procedure cu curenţi)
- kinetoterapie - după vreo 3 luni de kineto am avansat în recuperare până la un moment dat cţnd am ajuns la un nivel la care am stagnat.
1 comentarii
0
04-04-2014, ora 15:21
floreaionelm
Nu este medic/terapeut
floreaionelm
Imi raspunde va rog si mie cineva!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.