insista sa ii fac sex oral... cum sa-i spun ca nu pot sa accept asa ceva?

05-12-2007
freegirl
Nu este medic/terapeut
freegirl
cine imi poate da un sfat?am cunoscut de curand un barbat si am facut dragoste. pt mine a fost pt prima data. nu prea mi-a placut dar sa trecem peste asta. cand ne-am vazut a doua oara mi-a spus ca ii place sa faca sex oral si ca vrea sa incercam. eu nu pot accepta asa ceva si el s-a cam suparat. acum nu stiu cum sa fac. daca il tot refuz, si el e mort dupa asa ceva risc sa il pierd, daca accept sunt sigura ca nu o sa imi placa. mi se face greata numai cand ma gandesc. va rog dati-mi un sfat. va multumesc
6 comentarii
0
06-12-2007, ora 00:00
alinna
Nu este medic/terapeut
alinna
poi stai un pic.el trebuie sa inteleaga faptul ca tu nu poti face asa ceva.Dak tie nu-ti place ar trebui sa-ti respecte decizia.Daca nu o face atunci problema nu mai e la el...e la tine.comunicarea joaca un rol foarte important intr-o relatie.Si banuiesc ca ai si tu un cuvant de spus nu?poate ar trebui sa trweaca ceva mai mult timp sa va cunoasteti...ma rog tu stii mai bine.dak nu vrei sa-l pierzi dar nici sa-i faci sex oral vb cu el...iar dak nu ajungeti la un numitor comun, e decizia ta...:)
0
06-12-2007, ora 00:00
freegirl
Nu este medic/terapeut
freegirl
multumesc.dar totusi sunt anormala daca nu imi place asa ceva?
0
17-12-2007, ora 00:00
aalleennaa
Nu este medic/terapeut
aalleennaa
buna! nu sunt medic, sunt o femeie de 26 de ani care si- a inceput viata sexuala la 17ani.din fericire am avut de atunci parteneri foarte intelegatori cu toate aspectele actului sexual, astfel incat, deoarece ii si iubeam, nu au fost probleme in a aborda si diferite pozitii, sau a face sex oral, si eu lor, si ei mie etc. trebuie totusi sa -ti marturisesc ca sexul oral la mine nu s -a intamplat decat cu partenerii pe care i-am avut stabili, la care am tinut mult, acest gest foarte intim sexual neputandu-se derula altfel(la mine). cred ca trebuie sa-ti placa foarte tare barbatul respectiv, cred ca trebuie sa treaca un timp minim de tatonare in relatia amoroasa, sa o luati incetul cu incetul, sa explorati si astfel iti vei da seama daca iti plac anumite parti ale corpului lui intr-atat de mult incat sa le saruti cu drag si pofta.e foarte important sa fiti curati, sa mirositi frumos, sa aveti o atmosfera de incredere si de relaxare...in felul asta iti va face chiar placere sa- l saruti acolo unde el e atat de sensibil...iti pot garanta ca sexul oral pe care il faci tu lui poate deveni foarte placut si pt tine daca el e curat, se poarta cu tine cu respect si cu drag, nu-ti cere mai mult decat vrei sau poti.vei vedea ca si partenerului tau ii va face la fel de multa placere as te sarute si as te alinte acolo jos pe tine, in semn de recunostinta, reciprocitate si chiar placere. iti recomand sa nu pornesti cu preconceptii despre sexul oral, nu este nimic murdar si nici injositor decat daca barbatul se comporta ca si cum ar fi. tu nu trebuie as te simti ca o usuratica.cand ai o relatie de durata si bazata pe dragoste si atractie fizica, aceste gesturi sexuale devin firesti, placute...iti recomand ca in timp, daca vei accepta pana la urma sa faci sex oral vreunui prieten, sa te joci foarte mult, sa inventezi tot felul de atingeri si de tipuri de sarutari...vei vedea ca si lui ii va place la nebunie, dar si tie iti va creste inima de bucurie ca ai putut innebuni un barbat...barbatul tau...insa atunci cand o faci automat, numai ca sa o faci si pe asta si sa scapi cat mai repede...nu iese bine nimic si ti se face si tie scarba..iti propun ca odata, cand se mai incheaga oleaca relatia cu prietenul tau, sa faceti un dus impreuna si apoi sa faceti dragoste si sa va explorati putin cate putin peste tot. ai sa vezi ca ceea ce numim sex oral vine absolut normal in succesiunea gesturilor. ai incredere in inteligenta corpului tau, ai rabdare cu tine si nu porni cu idei preconcepute!iti doresc o viata sexuala cat mai frumoasa!
0
22-12-2007, ora 00:00
Psiholog Simina Munteanu
Psihologie, Sibiu
Psiholog Simina Munteanu
Lyly, la modul foarte general, normalitatea sexuala se refera la capacitatea de a raspunde adecvat la stimulii de natura sexuala.
Insa, in mod specific, nimeni nu raspunde in acelasi fel la acesti stimuli specifici. O atingere intr-o anumita zona a corpului pe tine te poate excita, iar pe o alta femeie o poate lasa indiferenta, sau chiar irita.
Intr-un cuplu, normal este ceea ce sunteti amandoi de acord sa faceti. Cand intervine dezacordul insotit de neplacere, senzatia ca partenerul iti foloseste corpul fara sa fie interesat de ceea ce simti e semn ca starea de normalitate a cuplului vostru (nu doar a vietii sexuale) incepe sa se clatine.
Prejudecata poate fi afirmatia ca "sexul oral e scarbos", la fel cum poate fi si afirmatia "orice femeie trebuie sa faca sex oral cu partenerul ei". Ca se te feresti de capcana lor, pur si simplu, procedeaza asa cum simti. Pana la urma, acceptarea ta interioara este cea mai importanta.
Si daca tot ai intrebat de normalitate, in cazul de fata anormal este sa faci ceva (orice) ce tie nu iti place si nici nu iti doresti, doar pentru a-ti pastra partenerul sau a nu-l supara.
0
31-01-2008, ora 00:00
clau_20064u
Nu este medic/terapeut
clau_20064u
Am 19 ani si prietena mea a facut sex oral pentru prima data cu mine... la inceput au fost anumite retineri dar dupa ce a facut-o (din proprie initiativa) a spus ca se excita foarte tare atunci cand o face.
Incearca si tu poate te vei simti la fel trebuie doar sa eviti tensiunea si sa o privezti ca pe un mic joc sexual!!!
0
16-05-2023, ora 20:31
Costin4u2
Nu este medic/terapeut
Costin4u2
Fa tot ce îți place cu cine vrei tu. Nu face nimic din obligație!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul oral
  •