Insomnie, tahicardie, atacuri de panica...

23-06-2008
Pelinn
Nu este medic/terapeut
Pelinn
Buna ziua,

am 29 de ani si de la varsta de 19 ani sufar de manifestarile din titlu.
Analizele cand le fac in situatii de criza (cand ma simt mai rau) nu ies prea bine, siderimia iese sub limita inferioara 36 (lim. normale 37-170 / ug / dl) sau la limita inferioara, Calciu Ionic 4.0 (4.2-4.5 / mg/dl. lim. normale) si total la fel 8.35 (8.6 - 10.3 / mg/dl), fosforul seric 2.37 (lim. normale 2.5-4.5 / mg/dl).Dupa aceste rezultate am mers la un dr. homeopat care mi-a prescris tratament homeopat si CaVit si niste extracte de mugur de brad pt. fosfor, de smochin pt. digestie (mentionez ca la varsta de 20 de ani am avut ulcer duodenal cu nisa, intre timp am mai avut si sindromul colonului iritabil si nu pot lua aproape nici un medicament, antiobiotice mai ales caci si cu pansament gastric tot am dureri insuportabile de stomac si ma deranjez) si culmea am repetat aceleasi analize la acelasi laborator cu exceptia fosforului la jumatate de luna de tratament homeopat si calciu si uitati ce mi-a iesit:Ca ionic 4.5, Ca total: 9.22, magneziu seric 2.02 (1.7-2.4 / mg/dl) si sideremie 89 (mentionez ca in aceasta perioada nu am facut nici un tratament cu fier mai ales ca orice medicament cu fier imi da dureri la stomac si colon).Am facut si
si TSH-ul si mi-a iesit 0.5 (lim. normale la acel lab. fiind 0.42-5.45/ mIU/l); insa eu in continuare am insomnii, simt ca ma sufoc, mai ales ca ma supar mai simt ca ma strange cineva de gat si parca mi s-au scufundat corabiile asa ma simt, senzatii ciudate si la muschii gatului.
Si ca sa va spun ca de-alungul timpului am tot facut aceste analize, acum 2 ani am facut niste investigatii mai serioase pentru tiroida si ficat si acelea mi-au iesit ok.
Cu atacurile de panica nu ma mai confrunt de ceva timp, insa senzatiile neplacute pe care le am m-au8 facut sa am acele atacuri de panica si am incercats a merg la Endocrinolog care m-a trimis de urgenta la psihiatru si mi-a dats a fac aceste analize cu exceptia sideremiei care am facut-o eu, mai am de mers la ecograf pentru tiroida si setul e complet.
Am intrebat-o pe d-na doctor endo. daca pot urma tratament homeopat pt. ca nu sunt de acord cu anxiolitice etc si mi-a zis ca nu da rezultate si ca uil urmez degeaba, dar eu vad deja un efect bun.
La menstruatie nu depaseste cele 3-4 zile, insa am cheaguri mulye si e din abundenta, folosesc numai tampoane mari (am facut tratament pentru anexita dar degeaba).
La varsta mea si cam de vreun 1 ma confrunt cu un fel de cosuri, am fost la dermatolog si mi-a zis ca e nu stiu ce tip de acnee, nici un tratament nu a dat rezultate.
Ceea ce ma deranjeaza cel mai mult oboseala, insomnia, ameteala asta permanenta aproape, se accentueaza la oboseala mai mare, durerile de stomac, am avut si esofagita de reflux dar mi-a trecut cu cateva pastilute de nexium.
As scrie mai multe dar cred ca sunt de ajuns ca cineva avizat sa-si dea cu parerea si in caul meu.

Multumesc anticipat!
3 comentarii
0
07-08-2008, ora 00:00
kopela
Nu este medic/terapeut
kopela
buna seara am 20 de ani si am fost diagnosticata de hipotiroidie recent.mi s a dat un tratament numia ca nu stiu ce sa fac am apetitul foarte crescut mi e foame mereu nu sunt grasa eram chair foarte slaba in urma cu cateva luni si brusc in 2 luni am pus vreo 7 kg desi nu manac mult incerc sa ma abtin cat pot dar mi se face rau paraca s nu as manca nimic.MI e teama sa nu ma ingras foarte tare exista ceva pentru reducere apetitului?am inteles ca problema asta este cauzata tot de glanda tiroida.Daca manac acum sa ziceam, opeste maxim 2 ore ma arde stomacul ca si cum ar fi complet gol ce pot sa fac?plus ca mi se umfla gatul mia ales in partea drepata-lobul drept este marit la mien si decele mai multe ori inghit foarte greu si ma doare, imi cade parul rau, si am si pb destul de rau cu glicemia si daca manac dulce aprope ca lesin nu stiu dc
0
12-08-2008, ora 00:00
Pelinn
Nu este medic/terapeut
Pelinn
Draga Kopela,

eu am ajuns la concluzia ca tot ce mi se intampla este din cauza sistemului nervos, am ajuns la aceasta concluzie dupa ce am fost la un doctor homeopat si mi-a dat un tratament care a dat roade.Ce-i drept eu sunt din Arges si aceasta doamna este f. cunoscuta la noi in Arges pentru tratamentele pe care le-a prescris pt. ca toti cei cu care am intrat in contact se simt excelent.
Sfatul meu, incearca un tratament homeopat, nu-i deloc costisitor, e pe lunga durata dar a dat roade!
0
11-03-2012, ora 05:34
rafos
Nu este medic/terapeut
rafos
cum o cheama spune'mi si mie te rog !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Obiceiuri care afectează somnul
  • Insomnia
  • Insomnia severă ar putea fi cauzată de slăbirea conexiunilor cerebrale
  • Culcatul la ore târzii a fost asociat cu alimentația nesănătoasă și sedentarismul
  • Thim - dispozitivul care te ajută să dormi mai bine, monitorizându-ți somnul
  • Insomnia crește riscul de astm la adulți
  • Cum recunoști atacul de panică?
  • Calitatea redusă a somnului la copii, asociată cu insomnia mamei
  • Cauzele atacurilor de panică și cum ne putem calma
  •