Insuficienta mitrala severa

28-03-2011
ion neacsu
Nu este medic/terapeut
ion neacsu
Buna ziua,

Numele meu este ion Neacsu m-ar interesa cat mai multe informatii despre insuficienta mitrala severa prin ruptura de cordaje, boala cu care tatal meu in varsta de 71 ani a fost diagnosticat la spitalul militar central din Bucuresti in urma cu doi ani. As vrea sa stiu opiniile specialistilor sau a pacientilor celor care au trecut printr-o astfel de operatie, cateva spitale din romania unde se pot face inlocuire de valva mitrala sau daca se poate repara aceasta valva.


Va multumesc anticipat,
4 comentarii
0
27-02-2012, ora 01:04
mihaig
Nu este medic/terapeut
mihaig
Nu stiu daca ati rezolvat intre timp problema tatalui dvs. Eu voiam sa va recomand spitalul Clinicco din Brasov. Am fost si eu in situatia dvs. si stiu cat de greu este sa luati o decizie. Tatal meu in varsta de 68 de ani a fost diagnosticat in 2011 cu insuficienta mitrala severa prin ruptura de cordaj si i s-a recomandat sa fie operat pentru a-i inlocui valva mitrala. Va spun sincer ca am fost foarte speriati. Din fericire am aflat de spitalul acesta privat din Brasov care este specializat pe probleme cu inima. Merita. Nu am avut de ce sa ma plang. Interventia a decurs fara probleme si tata, doamne ajuta, e bine. Multa sanatate.
0
28-02-2012, ora 19:50
ElenaBuc
Nu este medic/terapeut
ElenaBuc
In momentul in care recomandati un spital privat cum este cel din Brasov (care este finantat din banii de la casa de asigurari de sanatate, ca oricare alt spital de stat si care in plus percepe de la fiecare pacient o taxa, care reprezinta de fapt un profit) ar trebuii sa spuneti si costurile unei asemenea interventii (sume cuprinse intre 6000-10.000 euro).
Probabil pentru unii merita, dar pentru cei mai multi aceste sume reprezinta o condamnare, iar singura lor sansa o reprezinta spitalele de stat si medicii care nu fac profit din viata pacientilor.
Ii multumim domnului dr. LUCIAN GHEORGHE de la Spitalul Militar Central, in curand se implinesc 3 luni de cand a operat-o pe verisoara mea (inlocuire de valva mitrala si aortica) si urmeaza sa venim la control.
0
29-02-2012, ora 00:03
mihaig
Nu este medic/terapeut
mihaig
Din pacate si eu, ca si altii am avut experiente urate cu spitalele de stat, de care nici nu vreau sa imi amintesc.In ceea ce priveste costurile sa nu ne amagim ca la stat e gratis. Am platit mai mult la clinicco, poate mai mult decat ne puteam permite, dar pusi in fata unei situatii care risca sa devina tragedie cauti solutii. Prefer sa fac eforturi decat sa pun in pericol persoanele care conteaza in viata mea. Seara buna.
0
02-03-2012, ora 20:36
annaivona
Nu este medic/terapeut
annaivona
Sunt f ingrijorata in legatura cu mama care se pare ca va avea nevoie de o interventie pe cord deschis pt inlocuirea unei valve, in acelasi timp se vor instala stenduri pt o aorta. As fi f recunoscatoare daca cineva ar putea furniza ceva informatii cu privire la riscuri, timp operatie, terapie intensiva, perioada internare inainte si dupa operatie. Operatia va avea loc la Tg Mures. Mentionez ca nu stim momentan cand va fi programata acum aflandu-se in spital pt investigatii. Eu, fiica ei, locuiesc in afara tarii si m-as dori din suflet sa-i fiu alaturi cand va avea loc operatia, pe de alta parte nu stiu daca voi avea voie sa intru la ea, terapie intensiva...Multumesc anticipat pt raspuns si doresc sanatate tuturor!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: