Întârzie menstruația

05-03-2017
Zappy
Nu este medic/terapeut
Zappy
Bună, revin iar cu o întrebare, am spus ca am făcut un petting cu prietenul meu, mi-a rămas pe mana sperma și m-am dus la baie sa mă spăl (înainte sa mă spăl am mai stat vro 5 minute cu ea pe mana) după mi-am introdus degetul intre buze dar nu în vagin! Putin sus, m-am speriat și după m-am spălat repede cu apa apoi cu șervețele umede jos, mie mi-a venit pe 28 ianuarie pana pe 2 februarie, eu am ciclul neregulat, și după o aplicație pe care o am pe telefon îmi întârzie de 6 zile azi, nu am simptome de venirea ciclului, doar puțin balonata și vreau des cu scaunul, menționez ca sunt virgina, și de atunci când am făcut petting ul sunt foarte stresata ca dacă rămân din cauza aia, acesta ar fi un motiv de care îmi întârzie ? Sau altceva ?
3 comentarii
0
05-03-2017, ora 19:08
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara, poti face un test de sarcina si vei afla ce se intampla. Dupa cum ti s-a mai explicat este riscant ca sperma sa ajunga la intrarea sau in interiorul vaginului. Este important sa afli care este cauza ciclului menstrual neregulat, caci altfel vei trece din nou si din nou prin aceleasi stari. Este necesar sa-ti faci educatia sexuala corecta, din surse verificate; te poate scuti de multe neplaceri.
0
07-03-2017, ora 22:12
Mona799
Nu este medic/terapeut
Mona799
Bună seara! Și eu ma confrunt cu o problema de întârziere a ciclului menstrual. Am avut contact sexual neprotejat cu prietenul meu acum 10 zile, însă m-a asigurat ca nu a terminat când era în interior. Când s-a întâmplat actul, trecusem de perioada de ovulație și urma sa îmi vina ciclul, însă acesta întârzie de 4 zile astăzi. Nu știu ce ar trebui sa fac, pentru ca simptomele premesntruale au existat, însă nici urma de menstruație. Care ar putea fi problema?
0
08-03-2017, ora 10:04
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, puteti face un test de sarcina si aflati care este situatia.
Pe de alta parte observ deja o tendinta: de ce lasati sanatatea si viitorul Dumneavoastra in mana altcuiva, respectiv a partenerilor? Vi se pare normal si sanatos sa decida ei pentru corpul Dumneavoastra? Daca va aparea o situatie neplacuta si nedorita vor trece ei printr-un avort?!
Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •