intarziere ciclu

06-11-2012
ardaxela89
Nu este medic/terapeut
ardaxela89
Buna ziua.
Am o mare problema. Am 23 de ani si la 21 de ani mi-am inceput viata sexuala cu sotul meu. De atunci, de fiecare data cand faceam dragoste, imi aparea o candida groaznica. Am fost la mai multi doctori, fiecare imi dadea cate un tratament, majoritatea fiind inutile. Singurul care a functionat a fost cu ovule cervugid, dar dupa o saptamana aparea din nou. Mentionez ca sotul meu a fost singurul meu partener si el nu avea niciun simptom. Dupa ce ne-am casatorit, a trecut de la sine.
Am avut un contact sexual in ziua cea mai fertila (nu folosim nicio metoda de contraceptie sigura, intrerupem in momentul respectiv. stim ca nu e momentul cel mai bun pentru a avea un copil, dar asta nu inseamna ca nu am fi fericiti daca ar aparea). Peste vreo 10 zile au aparut problemele: stare de rau, greata, ameteli, dureri de burta, de ovare si de spate, exact ca la menstruatie, dar am crezut ca este cistita pentru ca ma ustura la urinare. Ciclul trebuia sa imi vina pe 30 octombrie, dar nu a venit. Am facut 2 teste de sarcina, amandoua negative. Azi de dimineata am vazut pe hartia igienica un pic de sange (sange curat). Aceasta sangerare a continuat toata ziua, dar deloc abundenta, insa insotita de dureri groaznice de spate, ovare, burta si varsaturi. E posibil sa fi fost insarcinata si sa fi facut avort? Ajutati-ma va rog. Mentionez ca locuim in strainatate si inca nu ne-au venit actele, deci nu prea pot merge la un doctor. Am nevoie de un sfat!
1 comentarii
0
06-11-2012, ora 20:46
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Daca testele au iesit negative, nu este sarcina (nici chiar avort spontan, ieseau hormonii sarcinii in urina). Poate ai inflamatie pelvina sau infectie urinara, dar tot numai dupa un control poti afla ce este. NU lua antibiotice fara recomandare.
Iar pentru candida, poti face orice tratament, daca nu face si sotul in paralel, te vei reinfecta la nesfarsit. Chiar daca nu are simptome, sotul este purtator. Ai grija si cu lenjeria si orice vine in contact cu sfera genitala.
Ar fi bine sa faci PAP si analiza secretiei daca nu ai facut in ultimul an.
Daca ai dureri mari, mergi la urgenta, in orice tara ai fi, nu are voie sa te refuze la consult.
Sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul