intarziere ciclu menstrual.. 2 luni

28-11-2007
luly
Nu este medic/terapeut
luly
Buna ziua, problema mea dupa cum v-ati dat seama si din titlu, este faptul ca numi-a mai venit ciclul de 2 luni. Pentru a va putea face o idee, va voi spune ca am 23 de ani si nu am avut niciodata ciclul regulat, in afara de cei aproape 2 ani in care am luat anticonceptionale.

Am avut momente in care nu nu mi-a venit ciclul o luna intreaga, altele in care mi-a venit de 2 ori, si asa mai departe. Insa acum sunt foarte ingrijorata deoarece se fac deja 2 luni si putin de cand nu am mai avut menstruatie.

Nu am avut contacte sexuale neprotejate, am facut si teste de sarcina care au iesit negative, nu am nici un simptom de genul dureri de cap, stare de voma, intarirea sanilor sau dereglari ale poftei de mancare.

Din pacate nu pot ajunge la medic decat peste 2 saptamani, si intre timp fiind foarte ingrijorata as dori sa stiu cam care ar putea fi cauza.

Va multumesc anticipat pentru raspunsul dumneavoastra.
5 comentarii
0
28-11-2007, ora 00:00
mihaela106
Nu este medic/terapeut
mihaela106
buna am avut si eu aceeasi problema si mam dus la dr si dupa o ecogarfie dr a zis ca am chsturi ovariene am facut tratament cu amticonceptionale si au disparut sar putea sa ai aceeasi problema dar ar fi bine sa mergi la un control pa
0
02-12-2007, ora 00:00
luly
Nu este medic/terapeut
luly
Buna. Iti multumesc mult pentru raspuns. Astazi imi voi face programare la medic si sper sa nu fie nimic grav. Se poate sa ai dreptate, pentru ca si mama imi spunea ca a avut aceeasi problema la varsta mea.

Multumesc inca o data.
0
03-12-2007, ora 00:00
RANIELLA
Nu este medic/terapeut
RANIELLA
mai eu am aceeasi problema, doar ca eu am fost la medic si nu am nimic, chiar nu inteleg care e problema
0
09-04-2009, ora 17:15
elisa_beta
Nu este medic/terapeut
elisa_beta
mi'a intarziat ciclul menstrual 5 zile.ma cam ingrijoreaza acest lucru deoarece pana acum mi'a intarziat foarte rar.
in fiecare luna, cu vreo cateva zile inainte sa'mi vina ciclul menstrual, ma dureau sanii cand ii atingeam. luna asta nu m'au durut. nici macar acum nu ma dor.
am avut relatii sexuale, dar m'am protejat.
care credeti ca este cauza intarzierii???
va rog sa'mi raspundeti!!!!!!!!! :(
0
04-08-2011, ora 19:18
Maryy08
Nu este medic/terapeut
Maryy08
Buna, am 16 ani si sunt putin ingrijorata am un ciclu regulat dar luna asta mi'a intarziat si este a5'a zi mentionez ca am avut contact sexual neprotejat cu prietenul meu acum 2 saptamani dar nu a ejeculat in mine deloc si acum 3 zile am facut baie intr'un lac si era apa cam rece..ma doare putin burta si sfarcurile este posibil sa fi racit, inca nu am facut un test de sarcina va rog sa ma ajutati:( sunt ingrijorata.. Multumesc mult!.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ciclul de două ori pe lună
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •