Intarziere menstruatia

20-06-2015
Aylin_Maria
Nu este medic/terapeut
Aylin_Maria
Buna ziua, in 20 iulie plec la mare si fix astazi in 20 iunie mi-a venit menstruatia. As vrea sa o intarzii insa sunt la tara si nu pot sa imi cumpar anticonceptionale pana miercuri(a cincea zi de menstruatie). Daca incep sa le iau atunci pot sa imi intarzii menstruatia? As vrea ca pana ma intorc sa o opresc, dar stiu ca ele trebuie luate din prima zi de ciclu.
1 comentarii
0
20-06-2015, ora 12:40
1789
Nu este medic/terapeut
1789
Buna ziua..am si eu o nelamurire in luna martie am ramas insarcinata sarcina avea trei sapt cand am aflat din pacate dupa trei zile am pierdut sarcina..la o sapt dupa am fost la control si mia zis k sunt bn si k sunt in peroiada de ovulatie pot sa incerc sa raman din nou insarcinata. Nu am ramas in luna lui aprilie am avut cm pe 10 mai pe 12 si luna asta nu mia vn am intarziere de 8 zile..am facut teste de sarcina si ai iesit negative...precizez am o usoar greata sunt balonata si durere de sani azi a inceput sa am o intepatura in sanul stang si persista in continuare...cand merg la munk si fac efort incepe sa ma doara burta si spatel e ca si cum miar vn..dar nu imi vn ma asez si durerea dispare..ovulatia luna trc dupa teste ar fi fost pe 27 la o sapt dupa mia iesit niste vene mici pe aureole...ce as putea sa fac..miam facut programare la medic dar pe sapt viitoare..si ast asta ma omoara..ast rasp va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: