Intarziere menstruatie

27-01-2018
Carlina
Nu este medic/terapeut
Carlina
Buna dimineata! Am avut un contact sexual neprotejat pe data de 3 ianuarie, tot in acea zi la cateva ore distanta (maxim 12 cred) am luat pilula de a doua zi EllaOne. Tin sa mentionez ca eram virgina. Inainte de contactul sexual menstruatia mea a intarziat cam 2 zile. Tin sa mentionez ca nu am un ciclu menstrual regulat. Am facut un test de sarcina cam la 5 zile dupa ce am luat pilula, dar a iesit negativ. Menstruatia nu mi-a venit nici pana astazi si suntem in 27. Am inteles ca aceasta pilula poate provoca dereglari hormonale si am tot asteptat sa imi vina. Ma gandeam sa mai fac un test de sarcina dar imi este destul de frica sa nu iasa pozitiv. Oare am ramas gravida sau sunt doar niste dereglari hormonale? Nu am avut niciun simptom cum ca as fi gravida, dar tot imi este frica. Astept un raspuns! Multumesc anticipat.
3 comentarii
1
31-01-2018, ora 02:54
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Orice tulburare de ciclu menstrual trebuie investigata. Va recomand sa apelati la un medic ginecolog.
dr Petre Muresan
0
13-12-2018, ora 21:03
07asdf
Nu este medic/terapeut
07asdf
Buna. Luna trecută ( 9.11.2018) am luat ellaone, in primele 12 ore de la ‘accident’. Nu am avut simptome precum grețuri, dureri abdominale etc. Cu toate acestea, menstruația trebuia sa îmi vina in 23-26 Noiembrie ( este neregulată). In 3 Decembrie am făcut un test de sarcina care a fost negativ. Nu am simptome de sarcina, ma simt foarte bine. Doar ca au trecut deja 20 de zile de când menstruația nu și-a făcut apariția.
Se poate ca pastila sa îl întârzie atat de mult?
0
21-12-2018, ora 08:56
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Se poate, dar se poate sa fie si in cadrul tulburarilor de ciclu menstrual. Eu cred ca se impune un consult ginecologic cat mai repede posibil.

dr Petre Muresan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: