intarziere menstruatie

26-09-2011
anna-m
Nu este medic/terapeut
anna-m
sunt putin ingrijorata, mi-a intarziat menstruatia 7 zile si nu stiu ce sa fac. am avut si momente in care am simtit ca si cum mi-ar veni menstruatia, dureri de burta, stare de disconfort... etc. sunt intr-o tara straina, unde nu pot sa am acces prea usor la un consult medical, din acest motiv apelez la acest forum. precizez ca am si o scurgere alb-galbui, insotita de mancarime in zona genitala. am cautat in ultimele zile si am tot citit despre simptomele de sarcina si s-ar parea ca nu corespunde. va rog sa ma ajutati daca a mai avut cineva simptomatologie ca a mea. e posibil sa intarzie atatea zile din cauza unei infectii sau raceli sau alte probleme?
2 comentarii
0
27-09-2011, ora 10:50
amina19
Nu este medic/terapeut
amina19
da e posibil sa iti intarzie, si eu sunt in tara straina si alta imi intarzie chiar si 14 zile si nu am nimic, sa fiu insarcinata ma refer.poate stresul, oboseala modul de viata.stai linistita ca o sa iti vina.mai sigura ca sa fii fa un test de sarcina ca nu e scump, apoi nu ramane decat sa mai astepti, daca eu nu m-am speriat 14 zile, dar daca nici asa nu iti vine fa ceva in legatura cu asta si neaparat dute la un consult, chiar daca nu e sarcina nu se stie.insa deocamdata nu dramatiza spun eu ;) bafta
0
01-12-2011, ora 00:36
amina19
Nu este medic/terapeut
amina19
multumesc pt raspuns, a fost alarma falsa m-am speriat putin dar nu a fost nimic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul