Intarziere menstruatie

27-10-2015
Lulizuzu
Nu este medic/terapeut
Lulizuzu
Buna ziua! Am o intrebare Mie trebuia sa imi vina pe 15 luna aceasta dar nu mi a venit si suntem deja in 27. Am o durere de mijloc si ma doare si unul din ovare. Tin sa mentionez ca am luat pana pe 8 antibiotic si am facut si 2 saptamani de antirabic + antitetanos sa fie asta cauza?
4 comentarii
0
29-10-2015, ora 09:10
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Cauzele pot fi multiple, este necesar sa efectuati un consult ginecologic, in urma caruia se poate recomanda si efectuarea unui test de sarcina sau a unei ecografii.

O zi placuta!
0
18-02-2017, ora 22:53
dyaaa32
Nu este medic/terapeut
dyaaa32
Buna seara. Imi spuneti va rog ce s-a întâmplat pana la urma? Si eu am facut antirabic si antitetanos si mi-a întârziat câteva zile. Multumesc.
0
19-02-2017, ora 21:22
oneask
Nu este medic/terapeut
oneask
Cred ca vaccinurile au unele efecte secundare care apar mai rar si nu sunt pe deplin cunoscute.
Despre vaccinul antitetanos se stie ca poate avea ca efect secundar menstruatii abundente deoarece poate provoca o scadere a trombocitelor si deci probleme de coagulare.
Intarzierea cred ca poate fi si rezultatul stresului prin care s-a trecut intr-o astfel de perioada...

Totusi, cam mult sa fie o coincidenta, mi se pare ca forumul asta incepe sa aiba si o valoare statistica: deja pot fi notate doua cazuri de femei care au vut intarzieri menstruale dupa antitetanus si antirabic (asta presupunand ca la niciuna nu a fost vorba de sarcina).
Interesant!
0
21-02-2017, ora 12:37
Lulizuzu
Nu este medic/terapeut
Lulizuzu
Buna ziua! Referitor la mesajul meu de mai sus. Eu am efectuat un control ginecologic in care mi sa spus ca totul este in regula. Eu sunt mai sensibila la antibiotic si de fiecare data patesc asa. Daca nu ati mai patit asa si aveti si un ciclu regulat ar trebui sa faceti un control.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: