Intarziere menstruatiei dupa Escapelle ! Urgent.

24-09-2013
maria896
Nu este medic/terapeut
maria896
Buna ziua, luan trecuta pe data de 21 august am avut un contact sexual protejat dar s-a rupt prezervativul si partenerul meu a ejaculat inauntru. Acest contact sexual a avut loc la 1 zi de la termiarea menstruatiei care a fost de pe 16 august pana pe 20.
Dupa 13 ore de la accident am luat Escapelle, si dupa 5 zile am avut acea "falsa" mestruatie care a durat 4 zile.
In prima saptamana de la luarea pastilei nu am avut nici un fel de simptom, dar dupa au inceput dureri de spate, si ovare destul de mari mai ales intr-o seara, si aveam sanii foarte unflati si mi se pareau foarte crescuti, dar acuma nu mai sunt asa de unflati au revenit la normal, doar ca la sanul drept simt un fel de nodul la atigere si este destul de dureros. am si scurgeri maronii si albe de aproape 2 saptamani, chiar si in momentul de fata.
Problema este ca menstruatia mi-a itarziat deja 7-8 zile ! Si am dureri de spate de cateva zile ca si cum ar trebui sa imi vina dar nimicc, doar scurgerile astea maronii si albe, am si stari de greata cateodata!! Am facut un test pe data de 16 septembrie si a iesit negativ. Adevarul este ca sunt foarte stresata, sincer nu imi doresc un copil acuma, sunt destul de tanara si prietenul meu este destul de irresponsabil.
Voi ce ziceti?? Poate sa fie o sarcina?
Mi-e si frica sa mai fac un test... mi-e frica sa nu fie pozitiv.
Alte simptome nu am, inafara de astea decrise mai sus.
Va multumesc frumos anticipat.
1 comentarii
0
24-09-2013, ora 19:06
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Ai citit prospectul de la escapelle? In primul rand pastilele de a doua zi sunt un soc hormonal, e o cantitate foarte mare de hormoni, poti sa ai orice dereglare de la sangerari, la lipsa de menstruatie, noduli, dureri etc pana la 6 luni chiar! (pot fi si dezechilibre ale florei ivaginale si sa faci candidoza etc..)
si in al doilea rand, la o zi dupa menstruatie nu era chiar zi fertila deci nu cred ca era cazul sa iei aceasta pastila...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Prezervativ aprobat pentru utilizare în multe țări europene, mai eficient în prevenirea infecțiilor decât prezervativele standard
  • Boli care se pot transmite chiar dacă porți prezervativ
  •