Intarzierea ciclului 2 saptamani !

13-07-2014
RoxR
Nu este medic/terapeut
RoxR
Buna seara. Va scriu aici in speranta rezolvarii problemelor mele! Am o relatie stabila cu un baiat de cateva luni de zile, de 2 luni aprox. intretinem relatii sexuale si pot spune ca avem o viata sexuala activa! Luna trecuta ( MAI ) mi-a intarziat ciclul cu o saptamana venindumi pe 26.05 pana in 31.05-01.06, vreau sa precizez ca ciclul meu inainte sa intretin relatii sexuale cu prietenul meu era absolut regulat ( poate o zi doua intarziere sau mai repede depinde de luna ) luna IUNIE trebuia sa am CM pe 31.06 sau 01.07! Astazi 13.07 nici urma de ciclul menstrual, sanii ii simt umflati insa nu ma dor, am avut cateva seri dureri de burta lejere, foarte suportabile fata de durerile obisnuite inainte si in timpul CM, alte simtome nu am, decat niste valuri de caldura in corp uneori, nu foarte dese. Vreau sa precizez ca de 3 saptamani m-am angajat fiind primul job si avand o responsabilitate cu bani sunt mereu concentrata acolo ( job part-time) exista vreo posibilitate sa aiba vreo legatura cu intarzierea CM? Am uitat sa precizez ca contactele noastre au fost mereu neprotejate ( coiotus intreruptus) nu a ejaculat niciodata inauntrul meu ! pe 10.07 am facut un test de sarcina a rezultat negativ ! Ma ajutati va rog ? Nu stiu ce sa cred? poate fi vorba de o sarcina?
5 comentarii
0
14-07-2014, ora 15:26
maman20
Nu este medic/terapeut
maman20
Poate fi vorba de o sarcina dacă nu te-ai protejat, dar in acelasi timp, cred ca poate fi vorba si de o intarziere cauzata de stresul primului job. Dacă ai făcut un test de sarcina (corect) cu rezultat negativ la 10 zile de intarziere, o sarcina ar fi putin probabila. Totusi, ca sa te linistesti, mai fa un test zilele acestea si daca rezultatul este tot negativ, dar simptomele premenstruale întârzie să apară, poate că ar trebui să faci o vizită la medic.

Insă, dacă nu iti doresti o sarcina ar fi bine sa te protejezi cu o metodă mai eficienta (prezervativ, pastile sau abstinenta) :)
0
14-07-2014, ora 15:35
RoxR
Nu este medic/terapeut
RoxR
Multumesc pt raspuns! Primul test a fost executat corect (urmarind instructiunile cu atentie), cat de curand il voi face pe al doilea! Retin sfatul in legatura cu protectia !
0
16-07-2014, ora 02:06
RoxR
Nu este medic/terapeut
RoxR
Astazi 15.07 am refacut testul de sarcina! Negativ din nou si in continuare nici-o simtoma si nici-o sangerare. Ce este de facut in acest caz? Nu am bani momen
tan de un control lamedic ma gandesc ca este destul de costisitor.
0
16-07-2014, ora 14:52
maman20
Nu este medic/terapeut
maman20
Desi cred in continuare ca este vorba doar de o dereglare hormonală cauzată de stres, totusi te intreb, daca mai stii cand a avut loc ultimul contact sexual neprotejat? In functie de el, vedem daca ai făcut testele prea devreme sau nu. Stii ca ele nu se pozitiveaza imediat, iar rezultate fals negative s-au mai văzut.

Mai cred ca poti sa ajungi la un ginecolog cu o trimitere de la medicul de familie. Pentru asta ai nevoie de o adeverinta de la locul de munca. Astfel consultatia va fi gratuita. Oricum, daca mai intarzie mult trebuie sa mergi la medic.

P.S. Nu te stresa si mai tare, căci iti faci mult rau, va întarzia si mai mult din cauza stresului. Uite, mie mi-a venit azi, în a 49 zi a CM, mi-a intarziat (dupa calculele mele) 17 zile, în conditiile în care ciclul meu e cam neregulat. Insă spre deosebire de tine, eu "lucrez" la un bebe :) Na, n-a fost să fie acum, a fost si la mine o intarziere cauzata de oboseala din ultima vreme. Se pare ca se intampla destul de multor femei...
0
17-07-2014, ora 00:04
RoxR
Nu este medic/terapeut
RoxR
Astazi mi-a venit venit ciclul ! Va multumesc pt toate raspunsurile, m-am mai linistit putin! As mai avea o singura intrebare in caz ca ma puteti ajuta! Eu nu inteleg cum se calculeaza zilele fertile si chestiile astea, in caz ca ma puteti sfatui va multumesc anticipat! Vreau sa tin cont de protectia mea dar nu as vrea anticonceptionale si nici prezervativ.

P.s: Mult succesc in legatura cu bebele! Sa de-a Dumnezeu sa va faca parinti fericiti cu un kinder sanatos si frumos!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: