intarzierea ciclului

04-12-2006
rocsana
Nu este medic/terapeut
rocsana
buna.am aproape 3 luni de cand imi intarzie ciclul.miam facut trei teste de sarcina si au iesit negative.ce ar putea fi?
2 comentarii
0
05-12-2006, ora 00:00
simona ariton
Nu este medic/terapeut
simona ariton
Buna ziua! am aceeasi problema ca tine, nu mi-a venit ciclu de aproape 4 luni. testul l-am facut si a iesit negativ. sunt constienta ca trebuie sa consult un medic, dar lipsa timpului m-a facut sa tot aman acest lucru. te rog, daca ai aflat intre timp despre problema ta sa ma tii si pe mine la curent.. multumesc
0
04-01-2007, ora 00:00
elena88
Nu este medic/terapeut
elena88
In primul rand, "3 luni fara ciclu" si stai linistita??Stii foarte bine ca daca ai fi fost insarcinata, nu mai puteai face intrerupere, nu?Si eu am avut aceeasi problema.Mi-a intarziat 3 luni in total.Eram foarte speriata (eu fiind eleva in an terminal, nu aveam nevoie de asta...desi nu se punea problema sa fac un copil in general...).Desi eram sigura ca nu e vorba de sarcina (mereu cu protectie si 4 teste negative), am consultat un medic care mi-a spus ca ovarele mele si-au incetinit activitatea...:(( Am luat un tratament de 10 zile cu Duphaston, si in ultima zi, mi-a venit ciclul.
Concluzie: nu va speriati si cautati-va un ginecolog bun (si timp)! Succces
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.