intarzierea ciclului de aproape 2 sapt, ce sa fac?

31-03-2009
andra_andra
Nu este medic/terapeut
andra_andra
Buna, sper sa-mi raspunda cineva la intrebari
Menstruatia ar fi trebuit sa mi vina in data de 18 martie (ziua 28) si inca nu mi-a venit (31 martie). Mentionez ca ne protejam tot timpul cu prezervativul, si din cate am observat, nu s-a rupt si nici nu a alunecat. Ultimul contact era pe 20. Am facut 2 teste de sarcina, in data de 24 si 29, ambele negative. Ieri am avut un contact sexual protejat, cu prezervativ, dar azi am luat si un Postinor ca deja sunt foarte stresata.(nu au fost accidente, dar nu au fost nici pana acum, si menstra tot nu mi vine) Postinorul am luat mai mult ca sa-mi "induca" menstruatia...
Intrebarea este:
1. Daca nu-mi vine in 2-3 zile dupa postinor, as putea sa fiu insarcinata?
2. Pot sa am incredere in testele cu urina? Pana acum am folosit Barza strip si Barza caseta. S-ar putea sa mi dea rezultate fals negative?

Multumesc anticipat pentru raspuns!
Andra
5 comentarii
0
31-03-2009, ora 19:09
nicolla_75
Nu este medic/terapeut
nicolla_75
poti avea incredere in testele de sarcina, mai ales ca le-ai facut cand trebuia, se poate intampla sa fi racita, atata tot.dar ai grija si cu prezervativele asta, pot prezenta o mica gaura, invizibila dar tu stai linistita, testele nu te mint.
0
31-03-2009, ora 19:31
@ndree@
Nu este medic/terapeut
@ndree@
buna ziua...am o pb fff mare..va rog sa ma ajutati.am 22 de ani si imi intarzie menstruatia mereu, dar data asta trebuia sa imi vina pe 15martie si niki in ziua de 31 martie nu mi'a venit:(((.am facut un test de sarcina si a iesit negativ(tin sa mentionez k nu am facut'o protejat).am avut miki dureri ca si cum ar trebui sa imi vina menstruatia dar atata.pe care in general aceste dureri nu le am dekt knd ar trebui sa imi vn pb.va rog sa imi da'ti un sfat si imi spune'ti ce este de facut.pr meu spune k sigur nu am ramas insarcinata.dar vreau un sfat
0
02-04-2009, ora 15:50
andra_andra
Nu este medic/terapeut
andra_andra
Andreea, sfatul meu e sa te duci la un ginecolog. Am fost si eu ieri, si m-am usurat cand mi a zis ca n am nimic. Daca esti studenta, cu un simplu bilet de trimitere de la medicul de familie/ studentilor poti sa te duci la policlinica, si consultatia e gratuita.
Am facut si eu teste, care au iesit negative, dar tot ma stresam...stiu cum e!
O sa fie ok.
0
02-04-2009, ora 17:17
@ndree@
Nu este medic/terapeut
@ndree@
mc mult pt sfat andra_andra.dar astazi mi'au venit pb si sunt foarte bucuroasa...dar stii care era faza la inceputul sapt martie am fost la ginecolog..pt ca aveam o scurgere...si m'a consultata, mi'a dat reteta.si nu a vazut nimik in neregula.si chiar aveam de gand sapt asta care vn sa merg la ginecolog ca sa vad ce se intampla.nu te supara imi poti zice si mie ce ti'a zis ginecologul sau unde ai fost.???k sa stiu si eu care ar mai fi motivele pt care intarzie asa mult (12 zile-in cazul meu)...mc mult andra...o zi buna
0
02-04-2009, ora 20:01
andra_andra
Nu este medic/terapeut
andra_andra
Pai m-a cautat de chisturi sau alte cauze organice de la nivelul uterului si trompelor (cu eco), m-a intrebat daca am fost racita sau stresata in ultimele saptamani, si mi-a dat un progesteron ca sa-mi induca menstra. Atat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Ce este ciclul menstrual normal?
  • Fiziologia aparatului genital feminin - ciclul reproductiv
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • Manifestările comportamentale „dictate” de ciclul menstrual
  • De ce întârzie menstruația?
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •