Întârzierea menstruației

09-03-2017
1Elena9
Nu este medic/terapeut
1Elena9
Bună.. Am o menstruație neregulată..deși în ultimele 2 luni am avut perioada menstruală de 31 de zile. Luna aceasta trebuia să îmi vină pe 5, însă tot întârzie.. Mă dor sânii, am avut și mici dureri de burtă, acnee și o mică scurgere maro-roșiatică pe data de 3.. În rest nimic. Sunt șanse să rămân însărcinată sau ce anume să cred?
2 comentarii
1
10-03-2017, ora 08:34
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Durerile de sâni se pot datora și sindromului premenstrual, iar dacă aveți un ciclu neregulat, o întârziere de câteva zile e posibilă.
Mici cantități de scurgeri rosiatice, pot aparea in momentul in care oul fertilizat incepe sa patrunda in captuseala uterului, la aproximativ 6 zile de la conceptie, acest lucru putand fi însoțit si de crampe abdominale.
Scurgeri vaginale pot aparea si datorita faptului ca cervixul sufera o serie de modificari mecanice si fiziologice in scopul de a secreta mucusul care va proteja fatul pe perioada sarcinii. Este foarte important ca aceste secretii sa fie inodore si sa nu creeze disconfort la nivelul aparatului genital.
In caz contrar, pot semnala infectii vaginale si astfel, necesita un consult de specialitate.
Scurgerile vaginale pot fi cauzate și de pastilele anticonceptionale sau infectii vaginale.
Pentru siguranță, cumpărați un test de sarcină de la orice farmacie, care-i simplu de folosit, sau și mai sigur consultați un ginecolog, pentru că dacă nu e sarcină poate depista adevăratele cauze ale problemei dumneavoastră și vă dă un tratament adecvat. De multe ori o infecție neluată în seamă poate crea probleme mai târziu.
0
11-03-2017, ora 12:06
1Elena9
Nu este medic/terapeut
1Elena9
Mulțumesc frumos de răspuns.. Am facut ieri 2 teste, ambele au ieșit negative. Dar sânii și faptul că nu mi-a venit menstruația încă mă sperie..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: