intarzierea menstruatiei...urgent !

21-03-2008
fargone
Nu este medic/terapeut
fargone
Buna,
In urma cu aproximativ 2 luni mi-am inceput viata sexuala ( mentionez ca s-a intamplat la 4 zile dupa terminarea menstruatiei ). Ideea este ca menstruatia trebuia sa imi vina la inceputul lunii martie si nu mi-a venit nici pana acum. De obicei nu intarzie mai mult de 4-5 zile. Cu toate ca am folosit prezervativul pe toata durata actului sexual am luat un test de sarcina si a iesit negativ; ca sa fiu sigura am repetat cu alt test de sarcina si a iesit tot negativ. Sunt foarte ingrijorata ! Nu stiu ce sa fac ! Care pot fi cauzele intarzierii ? Astept raspuns !
3 comentarii
0
21-03-2008, ora 00:00
fargone
Nu este medic/terapeut
fargone
Am uitat sa spun ca de obicei inainte sa imi vina menstruatia am dureri de burta si o sensibilitate a sanilor. Am aceste simptome de 2 saptamani dar tot nu imi vine ! Ce poate fi ? Va rog am nevoie de un raspuns !!!!!!
0
21-03-2008, ora 00:00
Dr. Marina Prunea
Medicina de familie
Dr. Marina Prunea
Ar fi bine sa te vada un ginecolog. Poate fi o anexita (afectiune a ovarelor) si sa ai nevoie de tratament antiinflamator si antibiotic. Cand ai facut testul de sarcina? Care este data ultimei menstruatii? Revino pe site. Mai vorbim.
0
21-03-2008, ora 00:00
fargone
Nu este medic/terapeut
fargone
Data ultimei mentruatii a fost pe 21 ianuarie si a tinut pana pe 1 martie. Primul test de sarcina l-am facut acum o saptamana, iar al doilea saptamana aceasta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: