Intepaturi ale pielii...

11-06-2008
Adrian85
Nu este medic/terapeut
Adrian85
Buna ziua! Am si eu o mare problema... Simt niste intepaturi si niste furnicaturi la nivelul pielii de la maini si spate ! Sunt ingrozitor de dureroase ! Am imprezia ca mii de furnici imi umbla pe sub piele sau ca mii de ace ma inteapa simultan. Cand ating zona respectiva se muta brusca in alta zona si tot asa! De adaugat este faptul ca nu simt nevoia sa ma scarpin ci dimpotriva imi vine sa imi lovesc zona unde simt acele intepaturi! Nu mi-a iesit pe piele nici un fel de pete sau rani..Nici macar nu se inroseste zona insa este foarte deranjant si in acelasi timp dureros! Am fost la dermatolog si mi-a spus ca ii de la faptul ca m-am bronzat un pic mai tare acum 3 zile insa am mai avut o asemenea criza anul trecut in octombrie si cu siguranta nu este din cauza faptului ca m-am bronzat! Aceasta este a doua criza pe care o am in toata viata mea. Insa doresc sa aflu din ce cauza se intampla asa ceva ! Mentionez ca nu sunt alergic la nici un fel de aliment si nici medicament ! Va multumesc frumos !
5 comentarii
0
11-06-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Simptomele descrise de tine se numesc parestezii;Ar fi bine sa mergi la un consult neurologic, poate fi vorba despre o afectiune neurologica;numai bine.
0
03-10-2008, ora 00:00
bubunik
Nu este medic/terapeut
bubunik
am si eu cam aceiasi problema de mai bine de un an...intepaturile au inceput de la degetul mic...si in momentul de fata ma inteapa si ma doare toata mana stanga...sunt niste crize f puternice, o durere insuportabila, ca si cand m-ar intepa cineva cu un ac...am o stare de nervi permanenta, stari de plans fara motiv, pur si simplu nu mai suport nimic.
0
03-10-2008, ora 00:00
bubunik
Nu este medic/terapeut
bubunik
poate ma puteti indruma spre un medic specialist..sa stiu macar in ce sfera se incadreaza problema mea...
1
09-01-2022, ora 15:59
Mihaela_M80
Nu este medic/terapeut
Mihaela_M80
Buna ziua! Cum ati rezolvat problema intepaturilor?
M-au apucat si pe mine si nu sunt in acelasi loc mereu, apar o perioada, dispar.. le simt mai mult in zona spatelui desi prima data au aparut in zona cefei si capului. Eu am facut Rmn la cap dar cu cateva luni nainte de aceste intepaturi, cand aveam niste dureri, dar nu a iesit nimic atunci. Avusesem intepaturi in alta zona a corpului inainte de Rmn, plecau dintr-o articulatie care ma durea groaznic. Nu stiu ce sa mai cred..
0
17-02-2022, ora 00:44
Alina T.
Nu este medic/terapeut
Alina T.
Bună!
A rezolvat cineva problema sau ați aflat ce este? Am și eu aceleași simptome, dar nu am reușit sa obțin un diagnostic inca...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vergeturile
  • Foliculita în urma epilării
  • Funcţia de „barieră” a pielii - cum o susținem?
  • Uleiul de măsline sau floarea-soarelui poate afecta sistemul de apărare al pielii la bebeluși
  • „Pielea electronică” pentru monitorizarea sănătății
  • Microbiomul pielii rămâne stabil în timp, în ciuda unor variații externe
  • Pielea inteligentă care reduce ridurile și cearcănele
  •