intepaturi in cap

04-01-2006
bianca
Nu este medic/terapeut
bianca
Am o durere de cap ce persista de cateva zile.Practic nu este o durere continua, ci ma inteapa, doar in partea dreapta a capului.
Intepaturile sunt destul de puternice, uneori ma inteapa si urechea.
De cand am aceasta durere, nu-mi mai pot controla buzele ca inainte, nasul, ochiul, toate de pe partea dreapta.Le simt, le misc, doar ca nu mai pot ca inainte.Sa fie de la durerea de cap?
Va rog sa-mi raspunde-ti!!
Eu sunt in america, si aici este mai "greu" de mers la doctori
Ce as putea sa fac sa-mi revin?
3 comentarii
0
11-01-2006, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
Ce descrieti dv. pare a fi o afectare a unui nerv cranian, nu este o simpla cefalee. Eu va inteleg ca sunteti intr-o tara straina, insa sanatatea este mai importanta. Oricum nu pot sa va dau o reteta "pe nevazute" si nici nu cred ca v-ar elibera-o de la farmacie fara o prescriptie de la medic (in scris). Sper sa aveti facuta asigurarea medicala si va sfatuiesc sa mergeti la un neurolog cat mai curand. Pana atunci luati antalgice (depinde ce va elibereaza de la farmacie fara reteta). Mult succrs si sanatate!
0
20-07-2009, ora 11:06
alexama08@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
alexama08@yahoo.com
buna ziua, ma numesc LORY si am 29 de ani.A avut cateva accidente (sa le spunem asa)in familie, care cred eu, efectiv m-au cam dat peste cap.Sunt foarte nervoasa, ma supar din orice, iar atunci cand sunt nervoasa nu ma mai pot contola, tremur, simt cum bataile inimii se accentueaza, dar mai ales dureri acute in partea dreapta a capului, dureri ce sunt ca niste intepaturi intense, si ma simt f obosita.Astept un raspuns de la d-voastra si un spaf, va multumesc.
0
14-10-2010, ora 10:40
dya.dya70
Nu este medic/terapeut
dya.dya70
Buna ziua ma numesc DIANA ai am 19 ani...de ceva timp cam de vreo 4 luni am niste intepaturi in partea stanga a capului...mentionez faptul ca intepaturile sunt doar la atingere daca bag mana prin par ma inteapa zona aceea in partea stanga intepatura este foarte usoara abia o simt cateo daca nici nu o simt...oare sa fie de la curent sau faptul ca mai ies cu parul umed afara???? sau sa fie altceva mai grav??? va multumesc!!!! ast raspuns!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  • 1,25 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de dureri de cap
  • E normal să te doară capul uneori?
  •