intepaturi in glezna

13-02-2011
emdan64
Nu este medic/terapeut
emdan64
de ieri au aparut niste intepaturi la nivelul gleznei stangi mai intai sporadice apoi foarte frecvente, durerea cea mai puternica este in momentul cand calc pe piciorul repectiv, senzatia e ca in interiorul articulatiei ar fi cioburi de sticla sau pietricele. piciorol nu este umflat nu a fost lovit in stare de repaus durerile sunt foarte vagi dar daca pasesc pe el sau incerc sa fac miscari de rotire ale labei piciorului durerile apar din nou. Va rog sa-mi dati un sfat, pentru ca nestiind de ce natura si provenienta sunt durerile nu am idee ce ar trebui sa fac pentru rezolvarea problemei. va multumesc anticipat!
3 comentarii
0
13-02-2011, ora 23:21
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Ce greutate aveti, ce sex, ce profesie, se sporturi ati practicat, ce alte antecedente aveti (guta, diabet, varice etc etc etc??).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
15-02-2011, ora 19:02
emdan64
Nu este medic/terapeut
emdan64
am 47 ani 1, 90 m. si 100 kg. nu am avut antecedente (entorse, luxatii ) si nici situatia relatata n-am mai intalnit-o.Sporturi am facut doar ca amator, mai mult fotbal dar acum 20 de ani la serviciu nu e prea solicitata glezna deoarece stau mai mult pe scaun guta diabet nu am doar unele semne de varice superficiale. Cam asta e as vrea sa stui cam ce a putut duce la situatie de a nu putea sa calc pe piciorul drept pentru a putea evita pe viitor aparitia unor astfel de situatii neplacute. Va multumesc!
0
17-02-2011, ora 23:09
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Cel mai probabil este un sindrom de suprasolicitare. Aveti vreo 20 kg in plus, iar acest fapt suprasolicita enorm atat gleznele, cat si genunchii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: