Intepaturi in partea stanga a corpului

10-08-2009
Manuelu
Nu este medic/terapeut
Manuelu
Salutare,

As dori daca se poate sa ma lamuriti si mie mine intr-o anumita privinta. De cateva saptamani incep sa am intepaturi in partea stanga a corpului. De fiecare data difera, cateodata piciorul, cateodata in zona inimii, abdomenul s.a.m.d. Sunt putin ingrijorat ca toate acestea se petrec doar in partea stanga, in dreapta deloc. Eu fac sport zilnic si depun efort destul de mult. Ce-i drept folosesc in fiecare zi un shake ce contine proteina in proportie de 100g, creatina 2 lingurite, dextroza 50g si 500ml de lapte. In principiu ma documentez destul de mult despre ceea ce iau si e ciudat ca iau de vreo 3 luni acest shake si nu am avut nimic pana acum cateva saptamani. Mai mult de atat, de cel putin 2 ori pe saptamana fac exercitii pentru cardio, si apropo, s-a intamplat odata ca in timpul exercitiului de cardio sa imi amorteasca piciorul stang, lucru care nu este deloc logic avand in vedere ca atunci sangele circula foarte bine. Eu nu beau deloc, am o nutritie foarte sanatoasa, un program bun de sport, un program bun de odihna singurul viciu al meu fiind fumatul. De asemenea precizez ca nu iau anabolizante sau alte prafuri de slabit care au un continut mare de cofeina, deregland astfel bataile inimii. Va rog sa imi spune-ti daca e normal, daca a mai avut cineva ceva similar sau daca trebuie sa ma duc pentru un set de analize.

Va multumesc.
3 comentarii
0
10-08-2009, ora 19:28
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Salut,

corpului ii trebuie ceva timp pana arata semnele intoxicatiei. Ceea ce luati este daunator pt. corp asa cum va arata clar. Mult prea multe proteine care sunt daunatoare de la o anumita cantitate, indiferent daca sunt din plante sau animale. In laptele de mama este numai 2, 7% proteine si copilul creste vazand cu ochii. Teoria proteinelor este gresita si daunatoare si in cazu dvoastra perfect vizibila.
Ca sa nu mai vorbim de celelalte substante din acel shake. Uitat tot ce este artificial indiferent cat costa, este cel mai prost lucru ce se poate manca.

Faptul ca aveti toate simptomele pe partea stanga spune foarte multe la un homeopat si absolut nimic la un doctor.

Amorteala arata ca v-ati blocat venele sau arteriile in urma alimentatiei gresite, a fumatului si riscati sa faceti infarct sau probleme cu inima daca continuati asa. Consultati un medic homeopat care va poate ajuta sa scapati de aceste simptome inainte ca toxinele sa nu avanseze in patogenitate caci acestea sunt primele semne care apar.

Cand simptomele se muta pe dreapta deja ati ajuns la treapta a doua a patogenitatii.
0
10-08-2009, ora 19:45
Manuelu
Nu este medic/terapeut
Manuelu
Iti multumesc foarte mult pentru raspunsul dat. M-ai lamurit in foarte multe privinte. De la suplimente incepand de acum voi pune stop si de la tigari treptat le voi indeparta. Voi reveni la sfarsitul saptamanii cu un mesaj despre starea mea dupa ce am oprit suplimentele.
Iti multumesc inca o data :).
0
10-08-2009, ora 20:25
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Consulta un medic internist/enterolog pt ca s-ar putea sa ai probleme cu colonul!



Toate cele bune!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici