intepaturi si amorteli ale pielii capului

09-08-2010
hristina_elena
Nu este medic/terapeut
hristina_elena
Daca ar putea cineva cu pregatire in domeniul medical sa ma lamureasca putin.Anul trecut in vara am avut un soc emotional si nu am dormit o noapte avand palpitatii mari.Ceva mai tarziu a inceput sa-mi cada f tare parul.Impotriva caderii parului am facut ceva tratamente si naturiste locale si cu medicamente, cum ar fi cel cu minoxidil si vitamine.Parul tot a cazut timp de un an, acum e cam rar dar parca nu mai cade nici asa mult, insa a aparut altceva care ma ingrijoreaza mai tare.Intepaturi si furnicaturi, dureri ca si cum as fi lovita intr-un anumit punct al capului, o zona nu foarte mare, zona care se schimba mereu, dar nu la ceafa, ci in varful capului pe stanga sau pe dreapta, in fiecare zi difera locul.Nu stiu ce poate fi si ce ar trebui sa fac.E ceva care deranjeaza.Ce poat fi aceste furnicaturi si amorteli?

Va rog daca ar putea un medic sa-mi recomande ceva!!!!!!!!!
3 comentarii
0
10-08-2010, ora 22:20
hristina_elena
Nu este medic/terapeut
hristina_elena
Domnule doctor, va rog sa ma ajutati cu un raspuns, ce poate fi?Nu am idee, desi cred ca are mare legatura cu caderea parului si cu socul emotional suferit acum un an de zile.Dumneavoastra ce ma sfatuiti?Sa fac un tomograf?

Multumesc anticipat!
0
09-09-2010, ora 11:05
monika_22
Nu este medic/terapeut
monika_22
Domnule doctor, de acuma 2 saptamani am avut dureri de cap si dupa accea intepaturi si furnicaturi, dureri ca si cum as fi lovita intr-un anumit punct al capului, o zona nu foarte mare, zona care se schimba mereu, dar nu la ceafa, ci in varful capului pe stanga sau pe dreapta, in fiecare zi difera locul.Nu stiu ce poate fi si ce ar trebui sa fac. Va rog frumos daca s-a putea sa-mi recomanda-ti ceva.
0
07-12-2011, ora 00:04
denisa94
Nu este medic/terapeut
denisa94
Buna ziua ! domnule Doctor de de 6 zile am dureri amortei si intepaturi la nivelul capului..mai ales pe partea dreapta..spre ceafa..pe langa urache..niste intepaturi puternice..nu foarte foarte dese..si usoare amorteli in crestetul capului.ma puteti ajuta cu un sfat?
Va Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cap si gat
  • Amorțeli și furnicături în tot corpul - cauze și tratament
  •