intoxicatie cu mercur

03-02-2007
aylin
Nu este medic/terapeut
aylin
acum aproximativ 5-6 ani am inghitit o cantitate relativ mare, cateva grame, de mercur si de atunci pana in prezent am foate frecvent caderi de calciu, senzatie de sufocare totala, gol de gingie la baza dintilor, dureri de cap.Mi-am facut analiza urinii nu de mult si nu au iesit urme de mercur.E POSIBIL SA SE FI ELIMINAT DIN ORGANISM?PS.CAND AM FOST LA SPITAL ATUNCI, MEDICUL RESPECTIV MI-A DAT TRIMITERE LA UN medic psihiatru.Nu am vrut sa ma sinucid.
4 comentarii
1
26-03-2007, ora 00:00
alina26m
Nu este medic/terapeut
alina26m
buna aylin. din pacate pentru noi, am cam uitat sa ne intoarcem la bazele medicinii, cand aceasta mergea impreuna cu tratamentul spiritual si energetic. nu intotdeauna analizele sunt relevante. de obicei o boala apare cand in corpul nostru energetic sunt niste dezechilibre. sfatul meu este sa consulti un specialist in medicina alternativa, energetician, sunt cativa doctori foarte buni in Romania, dar acest domeniu nu prea este in relatii bune cu medicina traditionala, daca se poate spune asa. cea clasica. in Germania, medicii se consulta cu diversi specialisti, cum ar fi acesti energeticieni, si apoi dau un disagnostic sau un tratament. daca ai fi din Galati ti-as recomanda un prieten, specialist in tratamente naturiste si bioenergetician care face treaba foarte buna. e doar un sfat. fa cum iti spune intuitia. ar trebui s ao ascultam si pe ea mai des. sanatate. sper din suflet sa fii bine. dar verifica si alte variante, in definitiv e vorba de sanatatea noastra. tine-ma la curent.
1
08-01-2008, ora 00:00
raducostica
Nu este medic/terapeut
raducostica
am 32 ani in urma cu 18 ani am ingitit mercur cam cat se afla in 2 termometre dar nu am patit nimic sunt perfect sanatos oare mai tarziu va avea un efect nociv?
0
13-09-2010, ora 17:56
olteanu_ileana
Nu este medic/terapeut
olteanu_ileana
Buna ziua, ma numesc ileana si am o problema ffff grava sunt cu soacra mea de 3 ani prin spitale si abia acum am facut o analiza care ne arata intoxicatia cu mercur la spitalul MATEI BALS, rezultatul analizei arata cam asa intre 0-35 normal si ia are 255 ; medicul ei care ia facut analiza este in concediu si eu am internat-o acum la SPITALUL ELIAS, VREAU UN NUME DE DOCTOR FFFF BUN CARE SA O TRATEZE DE ACEST MERCUR CARE SE AFLA IN CORPUL EI DEOARECE SE SIMTE FFFFFFFFFFFFF RAU.
VA MULTUMESC SI ASTEPT UN RASPUNS.
0
09-11-2016, ora 17:32
PAndrei
Nu este medic/terapeut
PAndrei
S-a vindecat soacra dvs ? Ce simptome avea va rog ? Cum v ati gandit la aceasta analiza?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mercurul din pește
  • Alergiile la copii au fost asociate cu expunerea la mercur
  •