intr-o analiza simpla de sange se vede o hemoleucograma un nr mare de leucocite?

25-12-2012
AlexandraT
Nu este medic/terapeut
AlexandraT
Buna seara am o intrebare, daca in organsim ar exista o infectie spre exemplu HIV s-ar vedea intr o analiza simpla de sange spre ex, o hemoleucograma un nr mare de leucocite? Multumesc
3 comentarii
0
26-12-2012, ora 13:42
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Nu.
HIV se detecteaza doar in urma testarii impotriva virusului HIV.
Daca ai leucocitele marite nimeni nu se va gandi ca e din cauza virusului HIV, si nici tu nu ar trebui sa gandesti asa. Chiar si cea mai mica infectie ( o bubita de exemplu) poate genera marirea nr de leucocite.
0
02-02-2013, ora 03:51
donica
Nu este medic/terapeut
donica
buna ziua, am si eu o problema. In urma cu 3 luni am cunoscut un barbat la inceput am facut sex doar cu prezervativ si pe urma am facut fara. Acuma cam de 2 saptamani am aflat ca si a gasit alta femeie.
Cam de 1 saptamana eu ma simt foarte rau am dureri in maini in genunchi, si in laba piciorului si cel mai rau ma doare in zona fundului coloana partea de jos si bucile. Pe linga ca ma dor foarte tare mainile si picioarele le simt foarte grele. ma doare in talpa parca as avea rana. Durerea de la maini ajunge si la coate.
Ultima data cand am facut sex cu acest barbat mi a spus ca: am o boala incurabila. Cand l am intrebat de ce a spus asa mi a spus ca a glumit. L am intrebat de ce mi a spus asa pt ca el este bolnav? si raspunsul a fost ca el nu stie sa fie bolnav si ca el se simte perfect sanatos. i am spus ca merg sa mi fac test la sange si el mi a spus ca sigur nu am nimic. credeti ca am hiv si el avea si nu avrut sa spuna? durerile de la maini si picioare nu dispar orice iau.
0
12-02-2013, ora 13:11
sorin133
Nu este medic/terapeut
sorin133
Buna ziua !! am facut sex normal neprotejat cu o fata. Dupa actu sex-ual sa aud de la alte persoane ca ar avea hiv sau sifilis.. Nu mi-am dat drumu in ea.. dar la un moment dat pe penis am avut o zgarietura de la parul ei pubian. Dupa 3 zile o calatorie in italia pe tot parcursul drumului a fost foarte frig. Am ajuns in italia racit cobza. Febra, tuse, dureri de gat( nu ma durea cand inghiteam).. dupa o saptamana mi-a trecut.. acuma mi-a aparut o chestie deasupra marului lui Adam ca o boaba de fasole.. sa intru in panica? au trecut 30 de zile de la incident.. pot sa fac primu test ? Va multumesc !! O zii buna. Am uitat sa specific ca am si dureri usoare la mainii si la tibie si laba piciorului.. dar dureriile usoare la picior o aveam si acu un an si ceva..presupun ca de la frig !! avand in vedere ca faceam serviciul de paza
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Analize uzuale (și interpretarea lor pe scurt)
  • Leucocite scăzute - când / de ce scad leucocitele
  • Hemoleucograma - informații pacient
  • Leucocitoza (când cresc leucocitele)
  •