Intrebare

03-09-2017
Question30
Nu este medic/terapeut
Question30
Buna seara. Am o curiozitate. De curand o prietena de a mea a facut sex cu un baiat care, dupa spusele ei, o avea de 19 cm. Ea mi-a spus ca si de 17 e ok, referinduse la mine. Eu nu vreau sa fie ok. Vreau sa fie foarte bun. Stie cineva un mod de a o face mai lunga? Exercitii sau vreo pastila? Stiu ca suna ciudat, dar as vrea sa stiu
6 comentarii
0
03-09-2017, ora 23:19
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara, stiti vorba aceea: "mai binele este dusmanul binelui"?
17 cm este deja foarte bine si nu exista solutii sigure de a-i modifica dimensiunile. "Solutiile" oferite pe diverse siteuri sunt doar publicitate pt castigul unora si exercitiile sunt nu doar fara sens ci si riscante.
Va recomand responsabilitate in ceea ce priveste propria sanatate. Mai este un aspect la care va recomand sa cugetati: dimensiunile mari vin cu probleme de erectie in timp caci organismului ii este din ce in ce mai greu sa sustina o erectie care devine un efort foarte mare.
0
03-09-2017, ora 23:31
Psiholog Neacsu Virginia
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Neacsu Virginia
Un aspect important: actul sexual este o experienta, nu un fel de X-factor, in care criteriul principal il reprezinta dimensiunile diverselor parti ale corpului. Conteaza deci tot ansamblul, de la ambianta la maniera de utilizare si, f. important, la starea emotionala a participantilor.
Cum scria mai sus, riscati sa va vatamati corpul aiurea, fiti atent la placerea dvs. si a partenerei si nu dati banii pe diverse "solutii miracol".
0
04-09-2017, ora 16:48
Question30
Nu este medic/terapeut
Question30
Am ceva de recunoscut.De fapt nu e de 17. E de 15. Imi era putin rusine sa recunosc asta. E ca as vrea sa fiu sigur ca ii ating punctul G. Si am citit ca tebuie sa fie de minim 17 ca sa il atinga bine. As vrea sa o satisfac. Nu de altceva. Asa ca va rog sa imi spuneti daca stiti ceva. Va multumesc
0
04-09-2017, ora 17:50
Psiholog Neacsu Virginia
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Neacsu Virginia
Satisfaceti-o! Cum ziceam, nu are legatura numai cu lungimea. Si daca in urmatorul comentariu "mai taiati", tot nu are cum cineva sa va spuna daca puteti atinge sau nu punctul G al partenerei (pentru binele relatiei, sper sa nu postati aici vreo dimensiune).
Orgasmul nu se obtine doar prin atingerea cestui punct G. Din fericire, foarte multe portiuni ale corpului uman permit experiente intense, cu conditia ca partenerii sa nu fie inhibati de teama de esec, ca la olimpiada. Deja va centrati mai mult pe propria persoana decat pe prietena. Fiti atent la feed-backul pe care vi-l da in timpul acestei experiente (nu doar prin cuvinte, explicit). Prea multa atentie la detalii tehnice scade satisfactia amandurora.
0
04-09-2017, ora 18:11
Question30
Nu este medic/terapeut
Question30
Nu. Raman la 15. Nu mai scad. Am inteles ce vrei sa spui. Multumesc
1
04-09-2017, ora 22:06
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Nu stiu de unde va luati informatiile dar ma crucesc (e o figura de stil). "Trebuie sa fie de minim 17 ca sa il atinga bine" Cine naiba scrie cretinatatile astea? Daca ar fi asa n-ar mai exista femeie satisfacuta pe planeta. Iar treaba cu punctul G este ca este de fapt o zona, nu un punct, si se afla la 4-6 cm de intrarea in vagin, pe peretele anterior, adica unde se poate ajunge si cu degetul si cu un penis de 6 cm. Si in afara de punctul g exista clitorisul, mult mai important si mult mai la "indemana"...
In orice caz, cheia placerii sta in pricepere si starea creata inainte (preludiu) si mai putin in dimensiuni, fapt atestat de multe femei.
Va recomand educare din surse verificate, autentice sau direct de la specialisti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: