Întrebare - sarcina 29 saptamani, nu am medic

12-08-2018
Mazilu_catalina
Nu este medic/terapeut
Mazilu_catalina
Buna ziua.. As vrea sa va intreb, dar sa si stiu.. Sunt însărcinată pentru a doua oară (29 de saptamani). prima sarcina a fost nevoie de cezariana.. A doua sarcina am conceput-o dupa 1 si 3 luni. Clar voi avea si a doua cezariana. Eu un doctor nu am care sa ma tină sub observație, mereu am fost la control asa
.. Estimarea nașterii ar fi intre 22 si 25 octombrie (fiind fetita)..
Eu ne având doctor cum voi stii?.. Adică cand voi stii ca va fi momentul.. ? Cum voi proceda?.. Ma frământa mult asta.. Din câte am citit si am tot cautat, nu mai putem sta pana in ultima clipă pana ce apar acele contracții..
Stiu trebuia sa am un doctor care sa ma supravegheze, poate asta veți spune, dar am tot amant-o si plus ca eu nu ma duc lunar la control, având un copil de aproape 2/ani. Stiu nu i o scuza asta.. Dar asa a fost sa fie.. Sa nu am doctor. Deci asta este întrebarea mea care ma frământa rau.. Cum voi face, cum voi proceda, cum voi stii..?..
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul