Intrebare

16-06-2008
rose-mary
Nu este medic/terapeut
rose-mary
Buna ziua!
In urma unei ecografii facute mi s-a descoperit un nodul tiroidian pe partea stanga, in prezent urmez tratamentul cu Eutyrox (deocamdata iau doar o pastila de 25 mg /zi ) si am o intrebare.as vrea sa stiu daca ma pot duce la solar, daca acest lucru ar afecta intr-un sens negativ evolutia nodulului tiroidian.
Va multumesc!
O zi buna!
1 comentarii
0
16-08-2008, ora 00:00
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Solarul este extraordinar de nociv...este foarte periculos pt o persoana foarte sanatoasa, iar pt persoanele afectate de diverse boli este "catastrofal", este total nerecomandat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, chiar daca tuturor li se pare extrem de benefic!!!

Razele UVA si UVB din ziua de azi cand stratul de ozon este foarte rarefiat si exploziile solare sunt mai puternice, sunt capabile sa produca mutatii ale acidului dezoxiribonucleic (ADN) si pe acest fond pot determina de la aberatii ale codului genetic pana la cancer!!! Mai gandeste-te!!!

Nu ti-l recomand!

Ai putea sa te bronzezi uniform si foarte placut & mai rapid luand un supliment cu Betacaroten (undeva la 25.000 UI). Dupa 10 zile consecutive de administrare ai putea sa faci plaja pana la ora 11 si dupa ora 16-17 dupa ce in prealabil te-ai dat cu o lotiune protectoare de minim SPF 50 gen Avene, insa continuand sa iei betacarotenul!!!

Multa sanatate!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.