intrebare

03-03-2009
naqals
Nu este medic/terapeut
naqals
Am o dilema. Am candida si imi apare destul de des cam la 6 luni.Am facut analize de fiecare data si mi-a fost luata si lama.De fiecare data mi s-a spus ca e in organism si ca nu am de ce sa m tem. Acum imi doresc un copil si as vrea sa stiu daca candida o sa afecteze sau nu o posibila sarcina si daca ar trebui sa fac niste analize mai aprofundate in acest sens. Va multumesc anticipat.
2 comentarii
0
03-03-2009, ora 22:36
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Uite aici un remediu foarte bun impotriva candidei si nu numai!!!
http://forum.romedic.ro/prod/Picaturi_din_samburi_de_grapefruit-minune_a_naturii!_024426.html
0
04-03-2009, ora 18:09
naqals
Nu este medic/terapeut
naqals
iti multumes pt raspuns.Orcum am citit raspunsuri p forum si doctorul a spus ca nu e nici o problema.Intrebarea mea venise pt ca am fost l un medic ginecolog care m-a sfatuit (fara sa m consulte)sa incep niste analize mai aprofundate deoarece candica poate aduce la sterilitate.Eu inca nici nu am incercat sa raman insarcinata asa ca nu cred ca ar trebui sa intru in panica.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul