Intrebare endodont

03-03-2016
JustSylar
Nu este medic/terapeut
JustSylar
Buna ziua,

Medicul stomatolog mi-a recomandat sa merg la endodont pentru a-mi salva premolarii 24 si 25. Dupa parerea dumneavoastra, care sunt sansele de reusita?

http://postimg.org/gallery/1teasd2xm/0f30a9f5/ - radiografia, pozele sunt neclare din cauza modelului geamului, pot reveni mai pe seara cu poze mai clare.

Multumesc!
3 comentarii
0
03-03-2016, ora 22:42
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Parerea mea este sa urmati recomandarea dentistului dvs si sa va adresati mai departe medicului endodont. Dumnealui, in functie de situatia clinica poate sa va zica daca mai poate salva sau nu dintii, in prima faza merita o sansa!
0
03-03-2016, ora 23:33
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
premolarul 1 prezinta o infectie cronica si un tratament de canal anterior care trebuie refacut. premolarul 2 are doar o carie profunda ce a ajuns pana la nivelul camerei pulpare, fara sa fi fost tratat anterior pe canale. ambii dinti au prognostic bun daca sunt corect tratati, mai ales daca acest tratament va fi facut de un medic specialist endodont.
ulterior, pentru a fi mentinuti cat mai mult timp pe arcada, ganditi-va la restaurari protetice de tip coroana de acoperire cu pivot pe primul premolar si coroana sau inlay pe premolarul 2. simple obturatii ( plombe) risca sa se fractureze.
0
04-03-2016, ora 07:53
JustSylar
Nu este medic/terapeut
JustSylar
Multumesc mult pentru raspunsuri.

Acesta era si planul domnului doctor, 2 pivoti si coroana pe cei 3 dinti (impreuna cu caninul, cred)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul