Intrebare menstruatie

15-05-2016
bornavampire
Nu este medic/terapeut
bornavampire
Exista vreun beneficiu pentru sanatate daca ingeram sangele menstrual al unei persoane sanatoase?! Ce ne spune stiinta despre asta?! Nu am gasit nimic concret in privinta asta, decat ca menstruatia ar contine celule stem viabile, dar ma indoiesc ca ar avea vreun beneficiu ingerarea lor, mai ales pt alta persoana decat cea de la care provin, si nici pt cea de la care ar proveni, fiindca digestia le-ar distruge.Deci, astept raspunsuri de la oamenii stiintei...
3 comentarii
0
15-05-2016, ora 16:54
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Intrebarea este cel putin neobisnuita, ca sa nu spun mai mult. Nu exista nici un beneficiu al consumului sangelui (menstrual sau de alt fel) de catre o persoana. Aceeasi situatie este si pentru celelalte fluide ale corpului uman.
Nu au fost facute studii asupra beneficiului consumului acestor fluide intruct s-a plecat de la o idee simpla: ceea ce este evacuat de catre corpul uman inseamna ca nu mai este util; sunt reziduri care nu mai sunt necesare corpului: fecale, urina, sange menstrual etc.
In rest sunt doar credinte inapoiate si deviatii comportamentale.
0
15-05-2016, ora 20:38
bornavampire
Nu este medic/terapeut
bornavampire
Ceea ce spuneti are sens, fiindca daca natura ar fi considerat ca in cazul omului menstruatia este ceva ce nu ar trebui irosit, ar fi procedat ca si in cazul majoritatii speciilor de mamifere, in care aceasta este reabsorbita in organism tot prin uter.Doar primatele si omul elimina menstruatia in exterior din cate stiu.
Intrebarea intr-adevar e una neobisnuita, personal nu practic asa ceva, nici nu am de gand, dar incerc sa imi explic de ce anumite persoane practica menophilia.Vesticii propaga tot felul de mituri pe care multi probabil le iau ca fiind adevarate si trec la fapte...La fel si cu inghitirea spermei de catre partenera, sau cu ejacularea pe fata, circula tot felul de mituri, dar macar acelea sunt respinse clar de stiinta.
0
15-05-2016, ora 21:04
david90
Nu este medic/terapeut
david90
“Where no guiding ideals are left to point the way, the scale of values disappears and with it the meaning of our deeds and sufferings, and at the end can lie only negation and despair. Religion is therefore the foundation of ethics, and ethics the presupposition of life.”(Werner Heisenberg 1974)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Deviatia sexuala

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: