Intrerupere anticonceptionale= sarcina? Sunt foarte nedumerita!

29-07-2013
alexand33
Nu este medic/terapeut
alexand33
Buna seara! Am inceput iar Karissa dupa o pauza. Am luat 8 pastile dupa care am inceput sa am contacte cu ejaculare in interior. Ultimul contact asa l-am avut martea trecuta, cand luasem deja 13 pastilute. Am continuat apoi cu pastilele normal pana vineri, insa de atunci nu am mai luat niciuna si nici nu doresc sa le mai iau pentru ca de cand le-am reinceput am niste dureri ingrozitoare, parca imi infige cineva un obiect imens in uter si se joaca cu el pe acolo. Mai pe scurt, am luat in total 16 pastile, ultimul contact cu ejaculare in interior l-am avut dupa ce luasem 13, iar de doua zile nu am mai luat niciuna de teama unor alte dureri. Sa iau in continuare pana termin un blister sau pot sa le opresc linistita? Nu doresc o sarcina, mi-e teama de asa ceva, dar in mod normal am fost protejata nu? Multumesc!
1 comentarii
0
30-07-2013, ora 15:43
raluca88
Nu este medic/terapeut
raluca88
deci, ai zis ca ai luat16, la a 13 a pastila ai avut contact cu ejaculare in interior. intr-adevar erai sub protectie dar. dar... probl cea mare e ca spermatozoizii traiesc intre 5 si 7 zile inauntru tu ai mai fost protejata doar 3, este riscant. si pe la a 13 a pastila ar trebui sa fii la jum ciclului adik, sa intri la ovulatie. riscuri exista, insa poate ai noroc. daca mai ai intrebatri imi dai un mesaj privat! sanatae!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •