Intreupere anticonceptionale

17-06-2017
lilos
Nu este medic/terapeut
lilos
Buna seara! In situatia in care doresc sa renunt la anticonceptionale care este ziua in care pot avea contact neprotejat daca urmatoarea luna renunt la ac
3 comentarii
1
19-06-2017, ora 21:12
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Pana la prima menstra după terminarea foliei sunteți protejata apoi trebuie sa folosiți alta metoda dacă nu doriți o sarcina.
0
28-07-2017, ora 18:08
Ros
Nu este medic/terapeut
Ros
Buna seara! Am si eu nevoie de un sfat, vreau sa renunț la anticoncepționale (yasmine) dupa ce le- am luat 7, eu am 29 de ani. Medicul dentist mi- a spus că datorita faptului ca am luat asa de mult timp anticoncepționale acum apăr efectele negative si anume aparitia paradontozei cu o reducere a osului si ceea ce face dificil un implantat pentru un dinte. Intrebarea mea este cum se face renuntarea la anticoncepționale exista o procedura sau pur si simplu încetez să le mai iau? Ca să evit repercusiuni pe viitor si sa minimalizez cat mai putin efectele negative. Multumesc anticipat.
0
29-07-2017, ora 10:15
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Pur si simplu terminate folia si nu mai luati. Va puteti astepta la o dereglare a menstrei initial (pana se va relua ovulatia) si atentie la contraceptive daca e cazul!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce e de facut daca sunt omise pilule anticonceptionale
  •