IRC si celulele stem

27-08-2007
Olgutzas
Nu este medic/terapeut
Olgutzas
Stiti daca s-a efectuat transplant de celule stem la rinichi? Sau cat de avansate sunt studiile in acest sens? Multumesc!
4 comentarii
0
30-08-2007, ora 00:00
roxana69
Nu este medic/terapeut
roxana69
intra pe www.neurovita.ru si afli, ai grija ca saitul este in rusa dar poate fi vizionat si in engleza; acolo poti intreba direct personalul medical...se fac doar astfel de interventii
0
07-09-2007, ora 00:00
lexxy
Nu este medic/terapeut
lexxy
si pe mine ma intereseaza daca se ef transplantul cu celule stem la rinichi unde anume se face exista cineva care a afacut asa ceva?depinde de afeciune
0
07-09-2007, ora 00:00
roxana69
Nu este medic/terapeut
roxana69
pentru ca mai toti pun aceste intrebari legate de celulele stem m-am interesat personal de la aceasta clinica si mi s-a raspuns intr-un timp scurt tocmai, sunt promti; raspunsul lor e urmatorul, , interventiile cu celulele stem pe care le fac sunt dor pe coloana si creer... pt voi am sa ma interesez in mod special de inerventii la rinichi, am nevoie de cat mai multe informatii referitor la boal voastra pt ca acesti specialisti cu care voi lua legatura imi pun tot felul de intrebari la care daca nu stiu sa le raspund atunci si raspunsul lor va fi nesatisfacator. Astept o mica detaliere.
0
13-09-2007, ora 00:00
Olgutzas
Nu este medic/terapeut
Olgutzas
si eu le-am scris celor de pe acel site si mi-au spus ca ei nu fac transplant de celule stem la rinichi.
In ceea ce prinveste insuficientza renala...sunt multe de spus legat de aceasta boala...la mine aceasta boala a aparut pe baza de malformatzii renale, pe care la am din nastere, pe langa aceste malformatzii(rinichi fff mici si un ureter in forma de "trompa de elefant") mai am si reflux(adica se recircula urina). Datorita dimensinilor mici a rinichilor a fost redusa foarte mult functzia renala(adica rinichi nu mai filtreaza cum trebuie si nu elimina toxinele din organism), astfel ajungandu-se la dializa, deoarece o concentratzie prea mare de uree in organism precum si creatinina mare pot duce la deces, provocand leziuni intrene...si multe alte efecte secundare...Dializa consta in conectarea la un aparat care preia functziile renale(sunt doua tii[uri de dializa si anume dializa peritoneala care se face acasa in fiacare zi se fac cate 4 sedintze a cate jumatate de ora, precum si hemodializa care se face in fct de valorile ureei si creatininei, cu cat acestea sunt mai mari cu atat se fac mai multe sedintze, intre 2 sedintze de 4 ore si 3 sedintze de patru ore pe saptamana). Majoritetea pacientzilor de la dializa nici nu mai urineaza, cu ajutorul aparatelor scatzandu-se si apa din organism... Pt mai multe detalii daca vrei scrie-mi te rog pe adresa de mail, pt ca mi-e mai usor sa itzi raspund acolo, -. Multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.