Iritabilitate la sunete, atingeri, senzatii de nervozitate si sensibilitate dentara

16-08-2018
iritability
Nu este medic/terapeut
iritability
Am aceasta problema dintr-o vara cand mi-am expus mainile in exces la praf, iar de atunci am simtit o usoara iritabilitate la obiecte foarte uscate, piele uscata, praf ( nici nu reusesc sa curat cartofi sau sa sterg praful ) de cateva zile este tot mai rau si nu stiu incotro sa ma indrept.
Am sa detaliez cateva exemple.
In primul rand trebuie sa folosesc foarte multe creme ma irita foarte tare sunetul palmelor sau talpilor uscate la frecare, iritatul se prezinta cu o senzatie de nervi si agitatie, ba chiar cu o usoara sensibilitate dentara, imi simt dintii sterpeziti
Nu suport sa aud la altcineva ceva fâșâind care să-mi dea senzatia de uscat, atingerea cu mana pe o hartie sau o fata de masa.
Uneori mi se face pielea de gaina, imi creste pulsul, provocandu-mi nervi in tot corpul si ma exteriorizez printr-o stare isterica.
Alteori pana si cand respir simt o uscaciune si imi da aceleasi senzatii.
Nu mai cred ca e doar o sensibilitate care trece, ca de exemplu scârțâitul cretei pe tabla, eu ma confrunt cu asta zilnic, traiesc in romania si climatul e destul de uscat, iar alteori si din senin, chiar si acum, ma deranjeaza cand scriu atingerea tastelor care fâșâie.
1 comentarii
0
21-08-2018, ora 10:15
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua,
Mergeti la un medic neurolog sau orl.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: