Iritatie bebelus de 2 saptamani

28-08-2011
anathrya
Nu este medic/terapeut
anathrya
Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Am un bebelus de 2 saptamani si banuiesc eu ca din cauza caldurii, i-au aparut niste bubite asemanatoare cosurilor, cu incarcatura alba sau galbena, in pliurile cutanate, la nivelul gatului, subbratului, in spatele urechilor, pe o portiune din pielea capului. Imi este teama sa nu fie ceva mai mult decat o iritatie, eventual vreun streptococ. Mentionez ca il hranesc cu lapte matern si acum cateva zile am exagerat cu infasatul, era si o zi mai calduroasa. E posibil totusi sa apara si de la spumantul de baie de la Johnson's Baby? Am inteles acum ca multe mamici au avut probleme din cauza lui.
4 comentarii
0
30-08-2011, ora 17:22
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Imbraca-l adecvat vremii de afara...fa-i baita zilnic, acum cat e cald si unge-l la pliuri, pe acele bubite, cu pasta cu apa [ se gaseste in farmacii ] dupa ce-l scoti din cadita si-l usuci.Nu e de la samponul Johnson.Si mergi cu micutul si la medicul de familie sa-l vada putin.
0
03-10-2011, ora 20:54
melany99
Nu este medic/terapeut
melany99
eu am avut acelasi problema, era din cauza ca bebe era imbracat prea gros, in spital era imbracat gros deci acasa faceam la fel, dar bebe sa umplut cu bubite in acelasi locuri mentionate de tine, am inceput incet incet sa il imbrac mai subtire si il spalam bine in acelasi locuri
0
30-11-2012, ora 19:31
ooaannaa
Nu este medic/terapeut
ooaannaa
Buna seara,
am o bebita de 3 saptamani si i au aparut pe fata niste pete rosii cu capete galbene..partea urata e ca se extind desi i am dat cu fucidin.sunt f speriata ce sa fac..mentionez ca dr de familie mi a zis sa o spal cu tarate de grau( am incercat si nu a mers ))))si de aseara ii dau cu fucidin dar degeaba...parca ii ies si mai multe si deja au aparut si pe cap.
ce sa fac?
0
30-11-2012, ora 19:31
ooaannaa
Nu este medic/terapeut
ooaannaa
va rog sa imi dati un raspuns ca sunt disperata...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Iritatiile pe piele la nou-nascut

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: