iritatie in zona abdomenului... iarna nu prea am probleme, in schimb vara e dezastru

29-05-2007
ingrid9
Nu este medic/terapeut
ingrid9
In urma cu vreo doi ani mi-a aparut o iritatie in zona abdomenului. Iarna nu prea am probleme, in schimb vara e dezastru. Am mancarimi foarte mari, imi apar niste bubite mici, mai ales in momentul in care transpir. Am fost la doi medici dermatologi, primul a zis ca e alergie la metalul din nasturele blugilor sau la metalul care sustine cupele sutienului. Mi-a prescris Diprogenta crema, dar mi-a folosit fix la nimic. La al doilea dermatolog m-a trimis medicul de familie ca fiind suspecta de psoriazis, ceea ce dermatologul a infirmat. Din cate am citit pe site-ul Dvs. despre psoriazis, nu cred ca am aceasta afectiune. Cel de al doilea medic mi-a prescris un preparat, dar nici acesta nu mi-a folosit.
Desi e a treia vara de cand mi-a aparut iritatia, aceasta nu s-a extins in alte zone. Doar pe abdomen, de la nivelul buricului pana la nivelul sanilor. Va rog mult, daca ati inteles ceva din ce am scris mai devreme, sa imi recomandati un tratament, eventual sa imi "puneti" un diagnostic cu care sa ma pot prezenta la medic. PS: Mentionez ca dupa cele doua vizite la medic, am epuizat toti medicii dermatologi din orasul meu. Va multumesc anticipat. O zi buna.
5 comentarii
0
30-05-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Posibil ca primul medic a avut dreptate! In afara de Diprogenta crema ai luat masura de a nu mai intra in contact cu metalul de la nasturele blugilor?
0
31-05-2007, ora 00:00
ingrid9
Nu este medic/terapeut
ingrid9
Va multumesc frumos pentru raspuns.

Da, de un an de zile nu mai port aproape deloc pantaloni ai caror nasturi sa fie din metal. Oricum si cand port blugi, am grija ca metalul sa nu intre in contact cu pielea. :(
0
31-05-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Ati utilizat vreodata Elocom crema in 2 aplicatii zilnice, dimineata si seara? Daca nu, puteti incerca pentru 4-5 zile si vedeti care este rezultatul! Succes!
0
11-06-2007, ora 00:00
rossy
Nu este medic/terapeut
rossy
si mie imi ies nishte bubite pe abdomen de la capsa pantalonilor (asa zice medicul).dermatologul mi-a recomandat Locoid Lipocream si sa zicem ca are cat de cat efect..dar la scurt timp apar iar..nu stiu ce sa mai fac :(( :-<
0
13-06-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Inlocuiti capsa de la pantaloni cu un nasture obisnuit !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce mă mănâncă pielea? (cauzele pruritului)
  • De ce burta femeilor are o formă diferită față de cea a bărbaților?
  • O cercetare recentă dezvăluie structura receptorilor care determină mâncărimile pielii
  • Uleiul de lavandă ar putea fi răspunsul la tratamentul mâncărimii pielii
  •