iritatie penis

06-12-2009
Love
Nu este medic/terapeut
Love
Am avut contact sexual protejat, ia dupa primul act sexual mi-a aparut pe capul si pielea penisului niste pete rosii, sub forma de punctulete micutze rosii. Capul penisului si pielea din jurul lui este zbarcita si putin rosie:( Cred ca este vorba de o iritatie. Doresc sa mentionez ca nu este prima data cand patesc asa ceva. V-as ruga sami spuneti un tratament o crema ceva pentru vindecare. Va multumesc!
2 comentarii
0
18-12-2009, ora 14:12
ella07
Nu este medic/terapeut
ella07
ai intretinut vreodata un contact sexual neprotejat cu o fata care sa aibe candida?dak nu...atunci ai luat antibiotice in ultima vreme?..candida asa apare, in caz ca e candida...altfel e posibil sa fie de la lubrifiant, de la prezervativ..schimba marca!dak nu trece mergi la farmacie si vezi ce iti recomanda...e posibil sa-ti dea nidoflor, e bun
0
31-10-2011, ora 19:33
petrutz
Nu este medic/terapeut
petrutz
Buna. Am si eu niste pete rosii in jurul penisului care nu vor sa mai treaca, mancarimi nu am, doar cand joc fotbal sau orice alt sport si transpir am mancarimi mari, in rest nimic, am folosit creme, solutii de la plafar, dar nimic, mentionez ca nu este de la contactul sexual.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.