iritatie si roseata in zona genitala pe o perioada indelungata

01-07-2015
anonim420
Nu este medic/terapeut
anonim420
buna ziua,

De pe data de 30 mai am observat o usoara roseata in zona clitorisului, a uretrei(desi nu aveam dureri in timpul urinarii) si a deschiderii vaginului, nu am luat in seama acest lucru din prima, insa dupa 2-3 zile am avut parte de mancarimi in acele zone iar la atingere incepea sa ma usture imediat.Am inceput sa observ insa si ca vaginul meu incepea sa secrete un lichid dens, deloc obisnuit.Am facut spalaturi cu ceai de musetel in speranta ca mancarimea va disparea si au avut un oarecare efect.Dupa un timp am observat niste secretii albe, asemanatoare hartiei igienice(servetelelor) ude, maruntite deasupra clitorisului care chiar daca ma spalam, ele tot reveneau.Dupa o vreme nu au mai aparut si tin sa mentionez ca timp de 3-4 zile am folosit fluocinolon si am observat o usoara remediere.
Am crezut ca totul va trece de la sine mai ales ca mama mea nu ma lasa sa merg la un ginecolog.Pe data de 23 iunie mi-a venit ciclul iar pe 29 iunie mi-a trecut (ciclul). Observasem ca acele zone nu ma mai mancau deloc insa, inca am o oarecare roseata si ustura putin daca le ating prea mult.Tin sa mentionez ca secretia vaginului meu era normala inainte de 30 mai, aproape inodora si ma masturbam frecvent prin simularea clitorisului(rar in interiorul vaginului), insa alaltaieri am incercat sa imi ating vaginul in interior si a inceput sa ma usture foarte tare timp de cateva minute plus ca nu mai sunt la fel de uda ca de obicei.
Credeti ca este ceva grav?Ma zbat cu aceasta problema de o luna si deja nu mai suport...rog seriozitate si multumesc pentru timpul acordat.
2 comentarii
0
03-07-2015, ora 08:34
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Este necesar un consult ginecologic si eventual un examen de secretie.

O zi placuta!
0
21-02-2016, ora 12:38
ema_s43
Nu este medic/terapeut
ema_s43
Buna ziua.
Am o probl cu care ma confrunt.Labiile mici interior sint iritate si rosii.Am facut testul papanicoloau, aspect de menopauza preatrofic.Mi-a dat Macmiror crema extern, si sa dau si in vagin putin.Am folosit 5 zile, dar tot iritata sint. Imi dau seama, prin simplu fapt de la urina. NU am usturimi la urinat, doar daca scap putina urina in zona, ustura.Nu am scurgeri, mincarimi.Va rog o parere un sfat.Sint necesare si alte analize? Secretia nu mi-a facuto.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Iritație în zona genitală - cauze și tratament
  •