iritatii in zona genitala

13-12-2010
iony iony
Nu este medic/terapeut
iony iony
buna din nou... am o problema, de o sapt si ceva am inceput sa am mancarimi in zona genitala, m am scarpinat si am facut o iritatie de zile mari! nu am scurgere ciudata si nici nu miroase urat...nu stiu c poate fi.iar cand am contact sexual ma ustura foarte tare si am vaginul mereu uscat.mentionez ca am folosit cateva zile protej slipuri parfumate...poate fi si asta cauza? va rog astept un raspuns :)
2 comentarii
0
15-12-2010, ora 19:33
stan magda
Nu este medic/terapeut
stan magda
buna, si eu am probleme cu o iritatie vaginala, sau mai bine zis o mancarime si usturime labii de mai bine de un an. am incercat toate cremele si uleiurile de la farmacie si nimic nu ajuta.
Am tinut si regim alimentar, sunt mai bine de 2 luni fara zahar si cu putini carbohidrati in idea de a diminui productia de candida din intestin. Candida nu este pentru ca saptamana trecuta am facut testul penrtu ciuperci si papa care a iesit negativ.
Scurgeri nu am si medicul de familie mi-a sugerat sa dau cu ulei ceridal spunandu.mi ca am vagina putin uscata
Am incercat si cu ceridal si nici un rezultat, usturimi si mancarimi de dimineata pana seara.
Ultima descoperire esteo crema cu estrogen pentru femeile cu probleme la menopauza, si chiar daca eu am doar 23 ani a inceput sa-si faca efectul.,
oricum in timpul ciclului nu am usturimi si mancarimi puternice dar acum cu ovestin, 1mg estriol am inceput sa simt imbunatatiri. Pe 4 ianuarie merg la endocrinolog penrtu ca la ginecolog nu mi-au gasit nimic.


in cazul tau poti elimina acel protej slip si sa folosesti slip din bumbac alb spalat la 60 grade si daca se poate doar cu detergent fara cocolino.daca te simti bine in cateva zile atunci ai rezolvat problema. daca ai ceva scurgeri mirositoare atunci mai bine mergi la un medic specialist. multa sanatate!!!!!!!! magda
0
15-12-2010, ora 23:06
iony iony
Nu este medic/terapeut
iony iony
multumesc mult pt raspuns.am sa incerc si fara cocolino chiar daca miroase frumos :) poopici si multa sanatate!! iony
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.