Iritatii pe ambii sani

30-04-2009
katle
Nu este medic/terapeut
katle
Buna ziua. Surorii mele i-a aparut pe ambii sani, in vecinatatea mamelonului doua "iritatii" ce arata ca un neg ce a fost taiat. Mai nou a aparut si in zona pelvisului mici iritatii ca niste cosuri, ce contin un lichid albicios. Intrucat sora mea nu are cum sa ajunga foarte curand la doctor orice ajutor (informatie) ne-ar fi de folos. Va multumesc anticipat.
7 comentarii
0
30-04-2009, ora 23:51
petruel
Nu este medic/terapeut
petruel
Este la cluj un domn in varsta care cam de prin ani 70 elimina tot felul de "negi" cred ca ce ati spus se incadreaza in ideea asta... face asta cu RISC ZERO... VA DAU UN LINK, MERITA CITIT http://www.cetateanulclujean.ro/articol.php?id=1078
eu personal mi-am eliminat de pe fata vreo 3 negi, mama mea toa asa, si sotia mea, si cam in ulimii 10 ani am o groaza de neamuri si cunostinte care si-au eliminat asaceva.
MERITA INCERCAT !!! DACA VEDE BATRANUL ASTA ITI SPUNE DACA E VORBA DESPRE ASTA
sa va dau si un numar de telefon si il puteti suna si sa-i cereti detalii 0264458199
0
02-05-2009, ora 11:25
backa
Nu este medic/terapeut
backa
NU !!!!!! NU !!!!!!! NU !!!!!! sfatul meu este sa nu apelezi la tot felul de vraci, are nevoie de un consult de specialitate (oncolog sau dermatolog) pana atunci daca vrei sa o ajuti cauta trtamente naturiste fara factori de risc (este absurd sa afirmi ca eliminarea unui neg se face cu "RISC ZERO" si in cazul tau nu cred ca e vorba de negi ).
0
02-05-2009, ora 12:15
petruel
Nu este medic/terapeut
petruel
hei BACKA esti in afara oricarui pericol!!!! daca nu esti documentat nu te baga in seama, te sfatuiesc sa iti susti parerile in care te pricepi, nu te baga la comentarii intr-un subiect in care nu esti documentat. Eu cunosc personal peste 100 de persoane care si-au eliminat negi la mosul CHIRA TOMA, am fost la el in casa de vreo 7 ori, eu personal mi-am eliminat negi, nevasta mea, mama mea, sora mea, fratemeu, unchi si matusi si veri de-ai mei. Plus de asta nu am trimis pe nimeni acolo ci doar i-am dat numar de telefon sa se intereseze.

si inca ceva, iti spun foarte documentat

RISC ZERO - pt un singur caz de esec omul ar face inchisoare...
0
02-05-2009, ora 13:32
backa
Nu este medic/terapeut
backa
stimate PETRUEL tin sa te informez ca neg = "TUMOARE MICA ROTUNDA NEDUREROASA CARE APARE PE PIELE DIN CAUZA UNEI HIPERTROFII ALE PAPILELOR " si daca totusi e vorba de o tumoare nu cred ca domnul "toma" are posibilitatea de a constata felul tumorii (biopsie) care se face in institutii specializate (in afara de cazul in care dl.toma este de specialitate oncolog) referitor la nivelul meu de documentare te-ai convins ?, iar in cazul relatat nu cred ca e vorba de negi ("arata ca un neg ce a fost taiat") ie cu totul altceva nu ? in cazul tau iti dau un sfat nu te juca ca doar ie vorba de sanatatea ta.
0
02-05-2009, ora 13:47
backa
Nu este medic/terapeut
backa
si mai ceva nu mai fi atat de arogant te rog sa o lasi pe Katle sa aprecieze ca doar ne-a cerut sfaturi nu ?? fiecare care vrea sa o ajute o face in mentalitatea lui ca doara suntem liberi in gandire.
0
03-05-2009, ora 16:12
petruel
Nu este medic/terapeut
petruel
Orice investigatii iti dau informatii despre o problema, nu o si rezolva. Un medic nu vindeca, sa nu uitam, nici tehnica nici farmacologia nu vindeca. Vindecarea o face organismul insusi care este ajutat de un tratament. Asta e un fele de "operatia a reusit, chiar daca a murit pacientul"
E adevaraat ca sunt arogant, miaculpa, dar m-a deranjat ca mi-ai atacat ideea fara sa fi documnetata. Era corect sa-ti aduci aportul cu ideea ta, lucru care l-ai si facut, dar a depasit un pik linia opiniei tale si ai vrut sa monopolizezi. Vreau sa mai zic ca mai important e sa te vindeci de o boala decat sa o studiezi. In lume sunt catalogate cam 60.000 de boli si e greu sa le sti pe toate, mai bine te vindeci si daca n-ai stiut ce ai.
0
29-02-2012, ora 16:46
vap
Nu este medic/terapeut
vap
@ petruel... daca esti asa de documentat, spune-ne ce solutie foloseste si ce dozaj foloseste la prepararea solutie?!... ca vad ca te tii a fii foarte documentat... dar din cate observ eu doar prin faptu ca tu si neamurile tale nu ati patit nimic. Am fost si eu la acest om. Acum regret... nu ca am patit ceva.INCA... dar dupa ce fapta s-a consumat am auzit si de cazuri concrete... si nu de pe strada sau de pe internet, ci de la medici, respectiv de la congresul care s-a tinut anul trecut la cj, unde s-a prezentat un caz al unui pacinet a acestui om... pacient care-n 6 luni a murit... eu zic sa te documentezi mai bine legat de aceste cazuri si fereasca D-zeu sa ai parte de asa ceva fiindca cand ajungi sa descoperi problema, nu mai ai timp sa dai pe nimeni in judecata... si nu e vorba de un singur caz... Asa ca ocoliti aceste leacuri babesti, cautati un medic specialist si urmati sfaturile acestuia. In cazuriele chirurgicale... nu se moare din cauza interventiei, ci din cauza faptului ca ati ajuns prea tarziu pt biopsie.
Ce spui tu ca e "RISC ZERO - pt un singur caz de esec omul ar face inchisoare..." aicea esti pe aproape dar totusi departe... pt acest lucru trebuie sa-l dai in judecata, trebuie sa dovedesti medical ca el e de vina... si pana cand parcurgi toti acesti pasi, cel care-l da in judecata... nu mai apuca sfarsitul procesului... si pana la urma el nu e VINOVAT fiindca nu te-a obligat... TU, nesilit de nimeni ai luat acea decizie. asa ca, RISC ZERO pt el... nu pt cei ce apeleaza la el.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Metode de ridicare a sanilor fara operatie
  • Estetica sânilor
  • Mastopexia - Operatia pentru ridicarea sanilor (lifting-ul sanilor)
  • Mastectomia preventivă
  • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
  •