Jena in gat persistenta

27-12-2014
CarmenPM
Nu este medic/terapeut
CarmenPM
Buna ziua, de aproximativ o luna jumătate am senzatie de jena in gat ( cateodata o simt la baza gatului cateodata in zona amigdalelor ) ;nu este accentuata de absolut nimic, sunt fumatoare dar fumez maxim 5 tigarete de zi si din cele mai slabe, alcool nu consum si nici grasimi, nu beau sucuri cu acid. Am fost la consult gastro, orl si endocrine ;
la gastro mi-au zis am reflux si urmez tratament medicamentos cu controloc plus regim alimentar (oricum nici inainte nu mancam mult diferit), la orl m-au consultat si au zis sa nu e nimic poate o usoara candidoza orala, la endocrinologie analizele au iesit bine si mi-au zis ca nu am probleme cu tiroida ; lipsa de calciu nu am mi-am facut si aceste analize.
Tin sa mai precizez ca oarecum simt mai pregnant durerea la frig sau cand sunt foarte obosita, sau cand port haine stranse pe gat.
Pot sa mananc absolut normal, sa beau lichide, nu prezint disfagie, nici tuse, nici raguseala, nici disfonie in perioada somnului nu am nici un fel de durere.
Cu toate ca am fost la atatea specialitati pt un diagnostic simt ca nu stiu ce am si ca este ceva, durerea este persistenta pe timpul zilei, nu se calmeaza la nimic din ce am luat : tratamentul pt refulux, am mai luat si tantum verde spray.
Ca si ultima precizare anul trecut in aceeasi perioada am avut sinuzita cu localizare maxilara si etmoidala, am facut tratament m-am simtit mai bine, acum ma mai doare usor in punctele sinusale la apasare.
1 comentarii
0
28-12-2014, ora 18:55
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 trebuie sa faci diferenta, , cand durerea este din interiorul gatului si cand pe exterior, pot fi 2 cauze separat.si daca le pui asa la gramada..n.o sa intelegi dece si cand doare
2 gatul poate sa doara si de la coloana cervicala, dela probleme dentare
3 pe forum gasesti multe sfaturi care o sa te ajute sa faci un tratament corect local..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amigdale cu puroi - cauze și tratament
  •