Jena +vedere usor in ceata la un ochi

14-01-2018
Ipsi
Nu este medic/terapeut
Ipsi
Buna ziua,

De ceva timp am o jena la un ochi si vad usor in ceata cu el.Problema aceasta a inceput acum 4 luni apoi a disparut si acum a revenit. Vederea in ceata este mai pronuntata dimineata la trezire. Uneori simt ca ma si inteapa putin( de 2-3 ori pe zi cateva secunde). Ochiul nu e umflat sau rosu. Am fost la oftalmolog acum 2 luni cand nu era la fel de suparatoare problema si m-a examinat apoi mi-a facut testul Schirmer si rezultatele au iesit bune. De la ce ar putea fi?La ce medic ar trebui sa mai merg pentru consult?
Mentionez ca alte simptome nu am. Uneori mai am dureri articulare, dar la reumatolog toate analizele au iesit bune(nenumarate analize de sange+rmn coloana+radiografii)
Multumesc.
1 comentarii
0
08-02-2018, ora 09:41
Anonim1080
Nu este medic/terapeut
Anonim1080
Ar fi indicat un nou control oftalmologic, poate aveti corp strain, sau poate a-ti avut, poate acuitatea vizuala e scazuta la acel ochi si e nevoie de ochelari, cum stati cu vederea, la distanta sau aproape...cauzele pot fi multiple...nu stati asa ca nu cred sa treaca de la sine, mergeti din nou, cereti parerea uni nou doctor, situatia se poate inrautati.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: