Jeturi de sperma neasteptate in timpul somnului

27-03-2009
niculai
Nu este medic/terapeut
niculai
Sault. Sunt Nicolae, am 18 ani, elev si o mare problema. De 2 ani incoace eu sunt "insomniac" sau mai bine spus pe limbajul meu dau laba. Pana acum am facut laba timp de un an si 10 luni astfel: in prima jumatate de an am facut laba odata e saptamana, apoi in cealalta jumatate de an am avansat la 5 labe pe saptamana. In urmatoarea jumatate de an am ramas la 5 labe pe saptamana, dar poate catodata si de 2 ori pe zi. Acum de prin noiembrie 08 si pana in prezent am lasat-o mai moale, vazand ca fac o prostie si faceam laba odata pe saptamana. De vre'o 2 saptamani sau mai bine spus de pe al incaputul lui martie si inclusiv in seara 26, m-am trezit noapte cu pantaloni de pijama murdari de sperma. Pana acum mi s-a intamplat de vre-o 10 ori maxim. De prin noiembre 08 am vrut sa stopez prostia asta, dar nu am putut, deroarece atractia filmuletelor de pe net era asa mare, inacat nu ma puteam abtine sa nu dau laba odata pe saptamana. Acum m-am controlat si am zis ca nu mai fac prostia asta niciodata, dar cum am mentionat si mai sus mi se intampla sa ma trezesc noaptea cu jeturi de sperma si ma trezeesc chiar dupa ce jeturile au fost date. Va rog frumos sa ma ajutati si sa imi spuneti cel mai bun remediu pentru chestia asta. Si as mai dori sa imi raspundeti la cateva intrebari. Influenteaza cu ceva pe viitor? Pot pati vre-o boala de la asta? Mai dureaza mult stoparea acestei chesti? (cu un tratament oricare ar fi) Poate fi si pe plan psihic? Si am uiat sa mentionez ca urinez mai des acum. Cam atat si sper sa imi raspundeti cat mai repede. Nu mai pot sta asa mult timp. Va multumesc.
3 comentarii
0
27-03-2009, ora 12:47
dear
Nu este medic/terapeut
dear
nu te speria! sa te masturbezi (mai ales daca nu ai o partenera si oricum )nu este o boala (dar si cei prea mult nu e sanatos) si nici nu o sa te imbolnavesti in viitor.remediul cel mai bun ar fi sa-ti gasesti o partenera cu care sa faci sex, nu ti se intimpla nimic anormal natura doar isi spune cuvintul totusi daca vrei sa nu se mai intimple asa des nu te mai uita la filmulete porno-si atentie pt.viitor-te poti imbolnavi daca faci sex neprotejat!!!
problema cu urinatul daca nu trece trebuie sa mergi la urolog asa ca linisteste-te nu ai nimic!!
0
27-03-2009, ora 20:35
niculai
Nu este medic/terapeut
niculai
multumesc mult pentru raspunsuri
0
28-03-2009, ora 19:00
Vegeta
Nu este medic/terapeut
Vegeta
inca ceva ! va rog nu mai folositi cuvantul " laba " folositi masturbare !!!


multumesc

nik de completat deoarece dear a spus tot ! bafta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mituri despre masturbare
  • Ejacularea în somn (poluția nocturnă)
  •