Jocuri erotice in cada

13-12-2008
monicanicoleta
Nu este medic/terapeut
monicanicoleta
Daca am facut baie in cada impreuna cu prietenul meu, sunt sanse sa raman gravida? Mentionez ca el nu a ejaculat si nici nu m a atins cu penisul in zona vaginala, doar am stat in cada, apus si spumant de baie si arome. Exista vreun risc?
9 comentarii
0
13-12-2008, ora 14:50
talida89
Nu este medic/terapeut
talida89
cati ani ai dragutza, de nu stii nimic despre viata sexuala?????? mai bine pune mana si citeste ceva decat sa faci jocuri erotice in cada!!!!!!!! informeaza-te k pun pariu ca nu stii mai nimic despre sex si organe genitale!!!!!! si raspunsul e : NU!!! nu poti sa ramai gravida daca el nu ejaculeaza deloc. si chiar daca ejacula in cada, nu aveai cum sa ramai.
0
13-12-2008, ora 15:12
monicanicoleta
Nu este medic/terapeut
monicanicoleta
Sunt o fire mai streadata. Citesc carti de educatie sexuala: Ce trebuie sa stie femeia despre sex?, 101 pozitii sexuale etc. Iau yasmin, ca metoda contraceptiva, dar am sarit o pilula si de asta imi fac griji.
0
13-12-2008, ora 15:33
dr_vas
Nu este medic/terapeut
dr_vas
allecsandra de ce esti rea in raspunsuri...?
nu e o rusine sa intrebi...bine ai facut k ai intrebat...data viitoare vei sti k nu tre sa-ti faci griji din cauza ca ai sarit o pilula...in afara contactului sexual neprotejat...
0
15-12-2008, ora 12:31
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Eu cred ca Allecsandra a avut dreptate, nu neaparat in cazul Monicai dar asa in general d-soarele ar trebui sa stie mai multe nu doar sa experimenteze, poate asa se mai goleste pe la ginecologii care fac avorturi si pe la dermato-venerice.
0
16-12-2008, ora 22:09
elena elena
Nu este medic/terapeut
elena elena
Buna!Acum 10 zile am m-am culcat cu prietenul meu si s-a rupt prezervativul.Am luat pastila de a doua zi(asa cum scrie pe prospect).Azi, desi mie trebuia sa-mi vina ciclul numai peste doua zile, mi-a curs, putin, ceva maro.Oare am ramas gravida?Eu stiam ca asta e semnul ca ai ramas.Trebuie sa astept 2 sau 3 saptamani de la contactul sexual pana sa-mi fac un test de sarcina sau pot sa-l fac si acum?Va multumesc!
0
17-12-2008, ora 11:42
talida89
Nu este medic/terapeut
talida89
pastila de a doua zi provoaca dereglari (respectiv scurgeri cum ai tu, sau poate intarzia menstuatia cu cateva zile) nu cred k e cazul sa te ingrijorezi, din moment ce ai luat pastila corect. sa fii atenta data viitoare pentru pastila de a doua zi nu poti sa o iei de mai mult de doua ori pe an...este foarte toxica si daunatoare. si "semnul"asta k ai putea fi gravida de la o scurgere maronie. cine ti-a spus de el???? mai bine, informeaza-te de pe google sau de la medic, decat sa te iei dupa gura oricui. si ca sa-ti faci un test de sarcina, trebuie sa fi trecut peste 15 zile de la contactul sexual. data viitoare fiti atenti...
0
17-12-2008, ora 12:02
elena elena
Nu este medic/terapeut
elena elena
Bine...Merci de sfaturi!Uneori nu e vorba de atentie numai, ci si de noroc...
0
24-12-2008, ora 18:02
anonima101
Nu este medic/terapeut
anonima101
salutare
dupa parerea sunteti rea cu fata care doar a intrebat
daca nu intreaba atunci de unde sa stie tot
in carti de educatie sexuala nu sunt date toate toate datele
dar asa intrebi aici pe unul pe altul si afli raspunsul
credetima ca toti incep asa
ca nu te-ai nascut deodata cu toate cunostintele de pe lume asa ca nu fiti atit de rautacioase daca nu vreti sa raspundeti asa si faceti nu raspundeti dar nu faceti sa se simta cineva vinovat ca a scris aici !!!
sarbatori fericite
0
25-12-2008, ora 00:46
elena elena
Nu este medic/terapeut
elena elena
Sarbatori fericite si tie!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •