junghiuri

07-12-2017
anaiszn
Nu este medic/terapeut
anaiszn
Am revenit cu.un alt post deoarece nu stiu ce sa mai fac, mi-a disparut senzatia de vene incordate pe partea stanga a corpului insa acum ma confrunt cu junghiuri pe aceasta parte, nici nu imi dau seama daca pe vene sau pe langa vene...nu stiu ce sa iau...nu sunt extrem de puternice junghiurile insa sunt sacaitoare cel mai des le resimt in ceafa incheietura mainii, degete. Si calcai pe partea stanga...cel mai mult ma supara faptul ca nu stiu de unde pleaca si acest lucru imi creaza iar anxietate si emotii care se centralixeaza pe partea stanga si uite asa intru intrun cerc vicios din care imi e greu sa pot iesi.Nu am gasit niciun loc liber sa imi fac programare la neuro.In orasul meu programarile au ajuns pana in martie-aprilie anul viitor, si asta la cu plata imaginati-va.Mai are cineva aceasta problema?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

03-10-2017, ora 9:30
Publicitate ROmedic
Administrator forum
ALAnerv
ALAnerv reprezinta una dintre solutiile cele mai performante pentru refacerea structurii si functiei nervilor lezati (in radiculopatii, radiculoneuropatii sau neuropatii periferice). Este considerat un foarte puternic antioxidant si trofic neuronal pe piata romaneasca ce poate adauga beneficii importante masurilor terapeutice recomandate pacientilor cu radiculopatii, radiculoneuropatii sau neuropatii periferice. Detalii aici
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK