keratoconus

556 comentarii 1 2 ..... 18 19
0
30-01-2012, ora 12:08
drgoren
Nu este medic/terapeut
drgoren
Wolfy,

I'm having some trouble understanding the google translate, but let me explain the math behind my statement.

3000% x 0.01 = 0.30 (vision after surgery)
100% x 0.01 = 0.01 (vision before surgery)
Vision has improved by 2, 900% and is 30x greater than before the operation.

The primary goal of Dr. Artsybashev's surgery is to halt the progression of keratoconus. There are other conditions besides keratoconus that can cause visual disturbances in patients. Amblyopia, for example, resulting from abnormal development of the optic pathways in the brain. Although a surgery can correct the shape of the cornea, the amount of visual improvement may be minimal in the amblyopic eye.

Keratoconus is sometimes combined with myopia due to the axial length of the eyeball being 23.5mm. Dr. Artsybashev's surgery will not change the size of the eye. Patients may also have retinal problems caused by diabetes, hypertension, aging, injury, etc. Without knowing the specific details of a case it is impossible to have a real discussion.

Following a successful keratoconus operation, patients who have not achieved 100% vision may qualify and decide to undergo further treatment purely for optical correction. There is a limit to how much spherical and cylindrical correction a single surgery can offer. This does not mean that the first surgery was a failure or did not heal properly. Additional enhancements require less recovery time. I hope that answers your question.
0
30-01-2012, ora 13:31
wolfy
Nu este medic/terapeut
wolfy
drgoren: why Claudiu (an employee of the clinic) told us that the second operation is free, has lied?
De ce Claudiu (angajat al clinicii Arcibasev) ne-a spus ca a doua operatie estre gratis? ne-a mintit?
0
30-01-2012, ora 16:25
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
"The primary goal of Dr. Artsybashev's surgery is to halt the progression of keratoconus. "

CHEATING CHEATING
FALSEEEEEEEEEEEEEEEEEEE FALSEEEEEEEEEEEEEEEEE FALSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

WHY DID NOT PUBLISH A MEDICAL REPORT ?
0
30-01-2012, ora 16:30
pavelM
Nu este medic/terapeut
pavelM
Probabil, vazand ca-i cam scad incasarile, a fost schimbata strategia, Arci a hotarat sa-l retraga de pe scena pe Claudiu cu toti userii lui, locul lui a fost luat de Pluto, oricum Claudiu spunea numai tampenii si numai minciuni...atsa cel putin mai scapa cate un adevar...intr-adevar ar trebui facute niste investigatii nai amanuntite inainte de operatie, un exemplu ar fi : daca un pacient are glaucom, ce rost mai are sa-l operezi??? indiferent de rezultatul operatiei el nu o sa mai vada.datorita glaucomului si atunci ce rost mai are operatia?de ce sa-i mai iei banii? in acest caz iti da cineva banutii inapoi?
Sau mai este o varianta, cum exista Dumnezeu si un echilibru in viata, poate "domnul" Claudiu a cazut intr-o groapa, si-o fi scrintit un degetel si nu poate sa mai raspunda la mesaje..a mai este inca o varianta...SI-A UITAT IARASI PAROLA :)

Respect sinceritatea lui david, il cunosc, multa sanatate!!
0
31-01-2012, ora 08:42
IonelKeratoconus
Nu este medic/terapeut
IonelKeratoconus
I
* Eccentric steepening Induced myopia and/or astigmatism of = 5.00 D
* K-reading = 48.00 D
* Vogt"™s lines, typical topography

II

* Induced myopia and/or astigmatism 5.00 to = 8.00 D
* K-reading = 53.00 D
* Pachymetry = 400 µm

III

* Induced myopia and/or astigmatism 8.00 to = 10.00 D
* K-reading 53.00 D
* Pachymetry 200 to 400µm

IV

* Refraction not measurable
* K-reading 55.00 D
* Central scars
* Pachymetry = 200 µm

Stage is determined if one of the characteristics applies
0
31-01-2012, ora 08:54
IonelKeratoconus
Nu este medic/terapeut
IonelKeratoconus
Buna ziua

As dori sa intreb daca dr Arcibasev nu recunoaste aceasta clasificare sau are alta clasificare pentru ca din topografiile mai multor persoane care le-am vazut eu de la dr.Arcibasev la toate a incadrat keratoconusul intr-un stadiu mai avansat decit cel din definitia de mai sus.

Va multumesc, Ionut
0
31-01-2012, ora 10:36
wolfy
Nu este medic/terapeut
wolfy
Eu parca am auzit pe cineva ca a fost incadrat de dr. Arcibasev la gradul 5 !!!
0
31-01-2012, ora 11:55
dpau
Nu este medic/terapeut
dpau
Hello,

Citesc de cateva zile ce se intampla pe acest forum si ma ingrozesc de cata penibilitate / invidie poate exista in Romanica noastra :))

Avand in vedere ca m-am operat in Ungaria, cam asta as avea eu de zis:

1. Toti va dati medici oftalmologi specialisti si cereti topografii si rapoarte, dar voi? nici unul n-ati prezentat diploma voastra, sa vedem si noi cat de specialisti sunteti.
2. M-am operat in 2008, aveam acuitate vizuala 5% inainte de operatie (nu puteam citi nici primul rand de la panou).
3. Am respectat in totalitate indicatiile post-operatorii ale doctorului.
4. Acum vad 100% cu ochiul care era mai grav si vreo 70-80% cu celalalt.
5. Conduc masina atat ziua cat si noaptea, mai bine decat stiti voi sa mergeti pe jos.
6. Am fost la o clinica specializata din Romania la vizita medicala pentru angajare si toti medicii de acolo m-au felicitat pentru operatie.
7. Nu am nici o restrictie in urma interventiei, fac sport, lucrez si fac tot ce am chef.
8. De cand m-am operat am vorbit cu peste 100 de persoane care s-au mai operat sau la care le-am recomandat interventia asta. Nimeni nu m-a sunat sa ma injure pentru asta!
9. Nu ma voi obosi sa va raspund la eventuale tampenii pentru ca nu am timp! Am o viata!
10. E decizia fiecaruia ce vrea sa faca cu viata lui din momentul in care a fost diagnosticat cu kc, fie ca face transplant/cross-linking/inele ferrara sau se opereaza in Ungaria.

Multa sanatate si o zi minunata va doresc!
0
31-01-2012, ora 12:25
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
pentru Ionut : Asta face parte din strategia Pictorului de a prosti lumea chestia asta mi-a scapat sa i-o zic lui Pluto.
Pictorull zice ca esti grav si tre sa te operezi iti baga ca ai stadiul 4, lumea necunoscatoare se sperie si asa de 4000 de euro.
0
31-01-2012, ora 13:42
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
A mai aparut un Vultur care a vorbit cu 1100 de persoane operate si care sunt OK.Auzi l-au felicitat doctorii ptr operatie si i-au dat si medalie si conduce si masina fara permis da operat la Arcibasev, asta e tare rau de tot.Au stat medicii la coada sa il felicite mi se pare criminala faza asta. Unde e clinica asta? E cumva clinica Speranta Bioxim din Bucuresti ?
Nu se da nimeni medic aici in afara de Pluto si Claudiu dar la keratoconus conteaza topografia, daca tu nu stii acest amanunt e treaba ta.
Ai respectat indicatiile medicului : Ce indicatii ? Te ai uitat dupa gargarite, ai baut suc de mere si ai purtat ochelari de soare?
0
31-01-2012, ora 16:03
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
Pentru vulturul dpau : De ce nu argumentezi cu date concrete rezultatele specatculoase ale Pictorului de tale internationala? Poate il ajuti sa publice si el ceva si sa fie recunoscut de lumea medicala ca omul care rupe Keratoconusul in patru.Chestii din astea cum ca vad ca vulturul, ca conduc noaptea, ca esti ca nou dupa operatia lui Macelarica am tot auzit, dar de ce nu pui niste rezultate sa vedem cum a disparut zona rosie, cum s-a micsorat astigmatismul datorat keratoconusului ?
Pluto nu vrea sa raspunda la intrebarea mea de ce nu a publicat Pictorul nimic?

PS Ma intreaba lumea de ce ii zic Pictorul : Daca cauti dupa numele maestrului Arciccucu o sa gasiti picturi facute de el.Am cautat sa vad ce a publicat el dar nu am gasit nimic decit niste picturi.

Claudiu vezi ca au dat-o afara pe ziarista Ramona Dragomir la care ai comandat articolul reclama. Acum s-a angajat
la alt cotidian du-te rpede si baga 1000 euro sa mai scrie un articol.
0
01-02-2012, ora 11:51
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
Domnul Vultur dpau : Hai te rugam argumenteaza rezultatele spectaculoase.
Claudiu zice-ai ca vine Pictorul sa tina un discurs cu tema RK, cind vine caci sunt curios tare.
0
01-02-2012, ora 17:11
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
Am primit un mail interesant -* la care sunt dator si imi face placere sa raspund :
Pe topografia de la Arcibasev scara de culori in zona roz e foarte mare si de fapt in topografiile lui Arcibasev apar doua culori acel rosu intens si roz.Din aceasta cauza toata lumea zice ca a scapat de zona roz, pentru ca pictorull a masluit aparatul sa arate ce vrea el ( el nu foloseste o scara constanta de masurare )
49.5/50.5/56.5/61.5/66.5.cea ce complet gresit.

Atentie maxima

(*modificat de admin)
0
01-02-2012, ora 19:22
dpau
Nu este medic/terapeut
dpau
cadgjobsro, nu ti se pare ca esti cam nesimtit? ba chiar foarte redus!

1. Nu stii sa scrii corect, ceea ce sustine vorba de mai sus.

2. Nu vezi bine deloc!! Am vorbit despre 100 de persoane, nu 1100, dar probabil din cauza faptului ca dupa ce te-ai operat si tu la Meserias, te-ai luat ca un fraier dupa ce ti-au zis doctorii romani, ai purtat ochelari, ai facut alte tampenii (pentru ca esti foarte redus!) si ti-ai stricat mai rau vederea. Asta explica intr-un fel faptul ca esti atat de ofticat.

3. Am respectat indicatiile medicului in sensul ca nu mi-am obosit ochii mai mult decat trebuia in perioada de dupa operatie. Nu am baut suc de mere sau mai stiu eu ce prostii vorbesti tu acolo. Nici nu mi-a zis doctorul nimic despre asa ceva. Singurul lucru pe care mi l-a zis a fost sa-mi odihnesc cat mai mult ochii in primele 6 luni de la operatie, mai ales in prima luna. Asta e tot ce-am respectat. Si nu mi-am pus ochelari pe ochi, desi faimosii medici romani mi-au recomandat asta dupa operatie.

4. Nu am ce sa argumentez cu date concrete pt. ca asa cum n-ai fost in stare sa observi, eu n-am zis la nimeni sa mearga la clinica asta, am spus ca e alegerea fiecaruia (vezi pct. 10 din mesajul meu anterior). Am vorbit doar despre cazul meu, nu ma intereseaza sa fac reclama la clinica si nu incerc sa conving pe nimeni asa cum o faci tu intr-un mod extrem de penibil.

5. Atata timp cat vad 100% cu un ochi si 70-80% cu celalalt, da, pot sa consider ca sunt "vultur" comparativ cu ce eram inainte, cand nici macar nu mai observam lumea pe strada.

6. REPET, nu trimit pe nimeni la clinica asta, nu ma intereseaza sa fac reclama, am vorbit doar despre cazul meu, nu dau 2 bani pe prostiile de pe acest forum scrise de 1-2 persoane care s-au operat tot in Budapesta dar n-au ascultat de sfaturile medicului si acum sunt ofticati ca nu mai vad nici macar sa citeasca bine pe monitor. E decizia fiecaruia in ceea ce priveste interventia asupra acestei boli.

Deci domnule "H" sau cadgjobsro sau cum vrei tu sa ti se spuna, lasa nesimtirea si nu mai incerca sa influentezi lumea doar pt. faptul ca tu ai luat niste decizii gresite in urma carora ai ramas praf la capitolul acuitate vizuala.
Stiu cine esti si ce ai facut, referitor la keratoconus, asa ca te rog sa nu mai faci pe anonimul. Esti foarte penibil.


Numai bine :)
0
01-02-2012, ora 21:28
cadgjobsro
Nu este medic/terapeut
cadgjobsro
Pentru Profi_02 : mersi ca ai adus in discutie si smecheria cu cele doua tipuri de topografii folosite de pictor dupa caz ca sa prosteasca lumea.
Pentr dpau sa fi sanatos cu tot cu felicitarile pe care le ai primit de la clinica Speranta Bioxim pentru ca si te citez :
"Am fost la o clinica specializata din Romania la vizita medicala pentru angajare si toti medicii de acolo m-au felicitat pentru operatie. "
Daca tereceai pe la clinica din Budapesta stiai ca cura cu citrice face parte din reteta de succes a Pictorului.
Nici eu nu fac reclama la nimeni si nici nu am fost operat dar fortat de imprejurari am cercetat acest fenomen numit arcxxx si asa am ajuns la concluziile pe care eu le expun, daca tu nu esti de acord e treaba ta.
De ce nu influentezi tu lumea sa se opereze la acest personaj cu date concrete ?
Daca stiii cine sunt si ce am facut foarte bine ma poti convinge personal ca operatia Pictorului e ceva extarordinar.
Referitor la cifra 100 fac acum rectificarea mi-a ramas tasta 0 blocata.

Astept in continuare raspunsul la intrebarea de ce acest medic nu a publicat nimic legat de aceasta boala?
dpau poate stii tu.

Atentie maxima
0
01-02-2012, ora 22:15
dpau
Nu este medic/terapeut
dpau
1. Nici de data asta n-ai vazut cifra corecta, de fapt ai pus doi de 1, nu doi de 0. Deci aia cu tasta 0 blocata, nu merge, mai cauta :))

2. Minti ca nu ai fost operat. Daca nu ai fi fost operat, n-aveai de unde sa stii atatea detalii. Grow up man, nu suntem noi foarte destepti, da macar atata lucru ne-am dat seama din balacarelile tale. Esti prea pornit impotriva clinicii, e evident ca ai o frustrare, lucru pentru care sincer mi-ar parea rau de tine, dar avand in vedere aroganta ta si felul in care incerci sa manipulezi, imi permit sa ma dezlipesc de un astfel de sentiment.

3. In 2008, pe vremea cand m-am operat eu, doctorul nu recomanda sucurile de mere sau morcovi asa cum face de ceva vreme. Am auzit si eu ca mai nou face asta si am inteles ca e vorba doar de o recomandare din partea lui, nu e o instructiune de urmat dupa operatie. Deci nu cred ca e un lucru atat de relevant.

4. Nu stiu daca a publicat sau nu, dar vad ca mai nou a pus pe site o sectiune de "press archive" si in care are publicate articole in presa din mai multe tari incepand cu anul 1994, deci daca era un sarlatan, asa cum sustii tu, cred ca sigur ar fi avut probleme pana acum si s-ar fi aflat despre el.

5. Daca nu era cu adevarat profesionist, nu cred ca s-ar fi apucat sa faca incizii pe cornee de 200-300 microni, e foarte riscant. Nu orice om si nici macar orice doctor nu poate sa faca asa ceva, dar bineinteles ca tu n-ai cum sa intelegi atata lucru, avand in vedere ca te-ai lasat prostit de medicii romani.

6. Nu influentez pe nimeni, pt. ca nu ma intereseaza acest lucru. Am fost acolo, m-am operat, am devenit "vultur", am continuat apoi sa pun la dispozitia tuturor informatiile mele, dandu-mi datele pe un alt forum de pe care inca ma suna lumea. (astfel am ajuns sa vorbesc cu atatea persoane).

7. Doctorul nu-ti spune inainte de operatie ca o sa vezi 100% dupa sau ca iti va disparea total zona rosie, mie personal mi-a spus ca imi voi recapata vederea in proportie de aprox. 60% dar sigur imi va opri progresia bolii. Lucru care s-a si intamplat, chiar mult mai bine de atat. Aria curburii a fost tot mai mica de la un control la altul.

8. E ultimul lucru pe care-l mai scriu aici, deja mi se pare pierdere de timp sa tot discut cu tine mai Horatiu.

Sanatate multa tuturor!
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
556 comentarii 1 2 ..... 18 19

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Corneea dezvoltată din propriile celule ar putea fi o soluție la deficiențele de vedere
  • Modificările de la nivelul globului ocular ar putea prezice declinul cognitiv?
  • Curiozitate: cum cresc ochii?
  • Implantarea de nou țesut corneean restabilește vederea în keratoconusul avansat
  •