la 2 ani m-am operat de stabism, acum vad in ceata

22-12-2007
cristinutza andreea
Nu este medic/terapeut
cristinutza andreea
cand am avut 2 ani am fost operata de strabism iar doctorul mi-a gresit operatia mi-a taiat prea mult din muschiul ochiului,.iar akm cand sunt obosita si nu numai ma uit k un ochi drept si cu celalalt in alta parte.este bn la mine k nu se observa tot timpul.se poate face ceva vreo operatie.
2 comentarii
0
22-12-2007, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
daca in mod normal ochii stau corect si se modifica numai cand esti obosita...nu e nevoie de operatie. este suficient sa stai zece minute linistita, cu palmele pe ochi si in acest timp sa misti globii oculari dreapt stanga, peurma sus -jos, dupa care faci miscari rotative. Incet fra sa te grabesti, sunt miscari pentru muschii oculari, o sa vezi cat de bine te simti dupa. anunta.ma.
0
22-12-2007, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Cred ca interventia chirurgicala tocmai in asta a constat, scurtarea unui muschi drept; pentru a preveni oboseala oculara este bine sa porti ochelari cu corectie optica adecvata, stabilita dupa cicloplegie, cu strat antireflex.Daca foloseste mai multe ore zilnic calculatorul, ar fi bine sa porti ochelari speciali pentru calculator, cu corectie optica adecvata. Daca persista tulburarile de motilitate si dupa corectia optica, ar fi bine sa consulti un medic specialist oftalmolog in strabologie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.